

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé
Azon a területen ahol ez a kávé született a vad természet mellett gyémántok is megcsodálhatóak. Igen, a brazíliai Cerrado egyes helyein ritka ásványaikról híresek. Mint az ott található kávébab, amelyek a világon az egyik legkeresettebbek. A tökéletes Dolce Diamantina tetszeni fog az ízlelőbimbóinak - jellegzetes édességével, jó testével és finom diós utóízzel.
Összetétel
Arabica 100%Krém és a kávé íze
A Brazil Dolce Diamantina kávé nem véletlenül nyerte el népszerűségét. Képzeljünk el egy édes kávét, kiváló, gazdag testtel, kellemesen alacsony savtartalommal és hosszú utóíztel, amely úgy érzi, mintha csak egy diós-karamellás tortába harapott volna. Pontosan így van ilyen a Dolce Diamantina. Egy korty nem elegendő.
A kávé eredete
Mondja Brazília, és meghallja: foci, gyémánt, kávé. Mindenkit valami más érdekel. Természetesen minket leginkább az utóbbi érdekel. A brazil kávé fogalma. Nem csak azért, mert több mint 300 éves története van, és számos filmben megjelent. Nem csak azért, mert valószínűleg Beethoven vagy Balzac kortyolgatta. De főleg azért, mert abszolút csodálatos. A Dolce Diamantina esetében a csodálatos ízélményért a kezünket a tűzbe rakjuk.
A República Federativa do Brasil, mint a legnagyobb dél-amerikai állam hivatalos neve, a 18. század közepe óta gyárt kávébabot. Jelenleg a világ kávéfogyasztásának több mint 33% -át szállítja a piacra, a brazil termés több mint 73% -át exportálják.
A kávénövények Brazíliában nőnek 400–1 600 méter tengerszint feletti magasságban. Piros bogyóikat május és szeptember között betakarítják, és általában (fully washed) módszerrel feldolgozzák. Az úgynevezett nedves módszer fokozza a kávé kellemes frissességét, és fokozza a természetes gyümölcs- és virágárnyalatot. Hogyan néz ki az eljárás? Először a dolgozóknak át kell menniük az egész kávéültetvényen, és kézzel kell kiválasztaniuk a legérettebb gyümölcsöket. Úgy néznek ki, mint a cseresznye, mindegyik két, a bőr alá rejtett kávébabval, a világos testben.
A gyümölcsöt speciális tartályokba öntik vízzel, amely az ún. Malomba vezet. A zúzólemezek között felszabadul a bőr és részben a test is. Ezután az erjesztési edényekbe utaznak. Több tíz órán keresztül ott maradnak, amíg a megmaradt hús feloldódik és a kávébab teljesen fel nem szabadul. Az Exportadora Atlantica Doce Diamantina szövetkezet, amelyből a Dolce Diamantina betakarítás származik, végül közvetlen napfényben szárította meg a zöld kávét. A személyzet takarja a beton teraszokat, és alkalmanként lerakja, hogy megakadályozzák az egyenletes rothadást és száradást.
Érdemes megjegyezni, hogy a Dolce Diamantina kávét egy nagy bab jellemzi. Közepesen pörköljük a kávét, hogy kiemelje vonzóbb hangjait. Kiválóan alkalmas karros vagy automatikus kávéfőzőbe, valamint filteres vagy kotyogósba.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntse le a kávét.

























Tanácsra van szüksége?

9. 26.
3. 30.
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

BRAZÍLIA SOUTH OF MINAS szemes kávé
