06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

BRAZIL DOLCE DIAMANTINA - szemes kávé

Kód: 1525
Értékelés: kitűnő, 2 vélemény

Azon a területen ahol ez a kávé született a vad természet mellett gyémántok is megcsodálhatóak. Igen, a brazíliai Cerrado egyes helyein ritka ásványaikról híresek. Mint az ott található kávébab, amelyek a világon az egyik legkeresettebbek. A tökéletes Dolce Diamantina tetszeni fog az ízlelőbimbóinak - jellegzetes édességével, jó testével és finom diós utóízzel.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 541 Ft /1000 g 1 454 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Catuai
Vidék
Vidék:
Cerrado
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
800 - 1500m
Íz
Íz:
Csokoládé , Dió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Krém és a kávé íze

A Brazil Dolce Diamantina kávé nem véletlenül nyerte el népszerűségét. Képzeljünk el egy édes kávét, kiváló, gazdag testtel, kellemesen alacsony savtartalommal és hosszú utóíztel, amely úgy érzi, mintha csak egy diós-karamellás tortába harapott volna. Pontosan így van ilyen a Dolce Diamantina. Egy korty nem elegendő.

A kávé eredete

Mondja Brazília, és meghallja: foci, gyémánt, kávé. Mindenkit valami más érdekel. Természetesen minket leginkább az utóbbi érdekel. A brazil kávé fogalma. Nem csak azért, mert több mint 300 éves története van, és számos filmben megjelent. Nem csak azért, mert valószínűleg Beethoven vagy Balzac kortyolgatta. De főleg azért, mert abszolút csodálatos. A Dolce Diamantina esetében a csodálatos ízélményért a kezünket a tűzbe rakjuk.

A República Federativa do Brasil, mint a legnagyobb dél-amerikai állam hivatalos neve, a 18. század közepe óta gyárt kávébabot. Jelenleg a világ kávéfogyasztásának több mint 33% -át szállítja a piacra, a brazil termés több mint 73% -át exportálják.

A kávénövények Brazíliában nőnek 400–1 600 méter tengerszint feletti magasságban. Piros bogyóikat május és szeptember között betakarítják, és általában (fully washed) módszerrel feldolgozzák. Az úgynevezett nedves módszer fokozza a kávé kellemes frissességét, és fokozza a természetes gyümölcs- és virágárnyalatot. Hogyan néz ki az eljárás? Először a dolgozóknak át kell menniük az egész kávéültetvényen, és kézzel kell kiválasztaniuk a legérettebb gyümölcsöket. Úgy néznek ki, mint a cseresznye, mindegyik két, a bőr alá rejtett kávébabval, a világos testben.

A gyümölcsöt speciális tartályokba öntik vízzel, amely az ún. Malomba vezet. A zúzólemezek között felszabadul a bőr és részben a test is. Ezután az erjesztési edényekbe utaznak. Több tíz órán keresztül ott maradnak, amíg a megmaradt hús feloldódik és a kávébab teljesen fel nem szabadul. Az Exportadora Atlantica Doce Diamantina szövetkezet, amelyből a Dolce Diamantina betakarítás származik, végül közvetlen napfényben szárította meg a zöld kávét. A személyzet takarja a beton teraszokat, és alkalmanként lerakja, hogy megakadályozzák az egyenletes rothadást és száradást.

Érdemes megjegyezni, hogy a Dolce Diamantina kávét egy nagy bab jellemzi. Közepesen pörköljük a kávét, hogy kiemelje vonzóbb hangjait. Kiválóan alkalmas karros vagy automatikus kávéfőzőbe, valamint filteres vagy kotyogósba.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

9. 26.

Értékelés: kitűnő
Másodszorra rendeltem. Finom csokoládés, enyhén édes, lágy íze van. Nem savanyú és kellemes az illata.

3. 30.

Értékelés: kitűnő
Hétféle, legalacsonyabb savtartalmú mintából, ez a kávé lett nálam a nyertes. Második a Nicaragua SHB EP Maragogype. Harmadik a Brazília Cerrado Black Diamond.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 557 Ft /1000 g 1 056 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.

FRISSÍTŐ KVARTETT -  eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a kikapcsoló napjain értékelni fogja a eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 902 Ft /1000 g 1 390 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.

Kuba Turquino Lavado - szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Kuba Turquino Lavado - szemes kávé

A kubai kávé az egyik legízletesebb és legkiegyensúlyozottabb kávé. Az exkluzív Kuba Turquino Lavado nemcsak a csokoládé, a méz, a fűszerek és a dohány jegyeivel különleges. Ugyanakkor kiemelkedik nagyon alacsony savtartalmával és igazán hosszú utóízével, amely bársonyosan édesnek tűnik. Ez a legjobb kávé, amelyet a kubai ültetvényekről kóstolhat. Ugyanolyan körülmények között termesztik, mint a jamaicai Blue Mountaint, így nem csoda, hogy ugyanolyan csodálatos és rendkívül… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 885 Ft /1000 g 2 189 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »