06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ZÚZOTT KAKAÓBAB KÓKUSZCUKORRAL BIO

Kód: 1694


Ha az a típus, aki nem olvas könyvet vagy néz filmet anélkül, hogy valami finomat ne majszolna, akkor van egy jó hírünk a számára. Ha zúzott kakaóbabot önt a tálba, garantáltan ébren marad az időtöltés közben, és még antioxidánsokat és más csodás dolgokat is pótol. A kókuszcukros kakaóbab a felnőttek és a tinédzserek számára egyaránt vonzó. Egy tálka nem elég!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
19 983 Ft /1000 g 1 998 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Vidék
Vidék:
Uyacali
Íz
Íz:
Kókuszdió, Édes
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Kakaó babok 75%, 25%

Íz

A kókuszcukorral ízesített kakaóbabok íze olyan, mint az igazi, magas százalékos étcsokoládéé, enyhén megszórva kókuszreszelékkel és néhány cukorkristállyal. Finom fenséges, ropogós és ellenállhatatlan.

Eredet

Peru belföldjéről, az Amazonas esőerdejéből, az Ucayali folyób vidékéről származik a kakaóbab, amelyet apró darabokra zúztak. Ezeket aztán egy helyi termelő kókuszcukorral vonja be, és máris élvezhetjük a stimuláló teobrominnal és életadó antioxidánsokkal teli természetes finomságot.

Az Ucayali régió Peru keleti részén fekszik, a dél-amerikai országban, amely az ősi inka birodalomról híres. Brazíliával határos, és kulturálisan, nyelvileg és földrajzilag is sokfélének tekinthető. Az őshonos nyelvek esetében például akár tizennégy nyelvvel is találkozhat. Szegény terület, ahol a lakosság kevesebb mint 70 százaléka jut vízhez. Az emberek jövedelmének nagy része a mezőgazdaságból származik, és a 2 700 kilométer hosszú Ucayali-folyónak köszönhetően halásznak is.

Köztudott, hogy a perui őslakosok már i. e. 1 900 óta készítenek kakaóitalokat erjesztett babból. Ez a kakaóbabot is nagyon népszerűvé teszi, több mint 50 000 lakos foglalkozik vele, és az ország éves termelése meghaladja a 70 tonnát. Egy tipikus farm átlagos mérete 2 hektár, a kakaóbabtermés pedig 1-2,5 tonna körül van farmonként.

Peru nemcsak a kakaófák egyik legnagyobb termesztője, hanem a tíz kakaófajból hatot itt találunk, ezért a perui babok szokatlan ízűek és aromájúak. Hogyan kell elképzelni egy kakaófát? Örökzöld, hőigényes és nem túl magas fa, amely Közép- és Dél-Amerika trópusi területein található. Bőségesen virágzik, de a virágoknak csak öt százaléka válik végül termővé. Ezek gömb alakú vagy tojásdad bogyók, amelyek általában több tucat magot tartalmaznak.

A gazdáknak meglehetősen bonyolult módon kell eltávolítaniuk a gyümölcspépből, majd erjeszteniük, végül pedig szárítaniuk. Az így előkészített kakaóbabot további feldolgozásra küldik.Tegyük hozzá, hogy a kakaó az úgynevezett szuperélelmiszerek egyike, és nagyon gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. A teobromin és a koffein stimulánsokat is tartalmaz.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Fogyaszthatóak, mint a diófélék.

Íz és tónus:
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaóbab
energia érték: 1709 KJ / 580 kcal
Zsírok: 34,8 g
ebből telített zsírok: 20,5 g
Szénhidrátok: 20 g
ebből cukrok: 0 g
Fehérjék: 10,7 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
16 957 Ft /1000 g 1 696 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 555 Ft /1000 g 1 156 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.

VENEZUELA SUR DEL LAGO SUPERIOR - KAKAÓ BABOK PÖRKÖLÉS NÉLKÜL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

VENEZUELA SUR DEL LAGO SUPERIOR - KAKAÓ BABOK PÖRKÖLÉS NÉLKÜL

A kakaóbabról jól ismert, hogy a teobromin - hangulat javító és a koffein- életerő növelő. Az is ismeretes,hogy nagyszerűek, amikor édességre vágyik. Kényeztesse magát a kakaó előnyeivel a legtermészetesebb formában. A Venezuelából származó Sur del Lago régióban lévő babok kellemes gyümölcsös keserűséget mutatnak, de puha és virágos illatúak. Nassolja a tévénél, az autóban vagy az úton egy fontos találkozóra.  Megnyugtatja és ösztönzi egy időben. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 993 Ft /1000 g 1 799 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2023. 03. 30.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »