06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ZÚZOTT KAKAÓBAB KÓKUSZCUKORRAL BIO

Kód: 1694


Ha az a típus, aki nem olvas könyvet vagy néz filmet anélkül, hogy valami finomat ne majszolna, akkor van egy jó hírünk a számára. Ha zúzott kakaóbabot önt a tálba, garantáltan ébren marad az időtöltés közben, és még antioxidánsokat és más csodás dolgokat is pótol. A kókuszcukros kakaóbab a felnőttek és a tinédzserek számára egyaránt vonzó. Egy tálka nem elég!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Vidék
Vidék:
Uyacali
Íz
Íz:
Kókuszdió, Édes
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Kakaó babok 75%, 25%

Íz

A kókuszcukorral ízesített kakaóbabok íze olyan, mint az igazi, magas százalékos étcsokoládéé, enyhén megszórva kókuszreszelékkel és néhány cukorkristállyal. Finom fenséges, ropogós és ellenállhatatlan.

Eredet

Peru belföldjéről, az Amazonas esőerdejéből, az Ucayali folyób vidékéről származik a kakaóbab, amelyet apró darabokra zúztak. Ezeket aztán egy helyi termelő kókuszcukorral vonja be, és máris élvezhetjük a stimuláló teobrominnal és életadó antioxidánsokkal teli természetes finomságot.

Az Ucayali régió Peru keleti részén fekszik, a dél-amerikai országban, amely az ősi inka birodalomról híres. Brazíliával határos, és kulturálisan, nyelvileg és földrajzilag is sokfélének tekinthető. Az őshonos nyelvek esetében például akár tizennégy nyelvvel is találkozhat. Szegény terület, ahol a lakosság kevesebb mint 70 százaléka jut vízhez. Az emberek jövedelmének nagy része a mezőgazdaságból származik, és a 2 700 kilométer hosszú Ucayali-folyónak köszönhetően halásznak is.

Köztudott, hogy a perui őslakosok már i. e. 1 900 óta készítenek kakaóitalokat erjesztett babból. Ez a kakaóbabot is nagyon népszerűvé teszi, több mint 50 000 lakos foglalkozik vele, és az ország éves termelése meghaladja a 70 tonnát. Egy tipikus farm átlagos mérete 2 hektár, a kakaóbabtermés pedig 1-2,5 tonna körül van farmonként.

Peru nemcsak a kakaófák egyik legnagyobb termesztője, hanem a tíz kakaófajból hatot itt találunk, ezért a perui babok szokatlan ízűek és aromájúak. Hogyan kell elképzelni egy kakaófát? Örökzöld, hőigényes és nem túl magas fa, amely Közép- és Dél-Amerika trópusi területein található. Bőségesen virágzik, de a virágoknak csak öt százaléka válik végül termővé. Ezek gömb alakú vagy tojásdad bogyók, amelyek általában több tucat magot tartalmaznak.

A gazdáknak meglehetősen bonyolult módon kell eltávolítaniuk a gyümölcspépből, majd erjeszteniük, végül pedig szárítaniuk. Az így előkészített kakaóbabot további feldolgozásra küldik.Tegyük hozzá, hogy a kakaó az úgynevezett szuperélelmiszerek egyike, és nagyon gazdag antioxidánsokban, vitaminokban és ásványi anyagokban. A teobromin és a koffein stimulánsokat is tartalmaz.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Fogyaszthatóak, mint a diófélék.

Íz és tónus:
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaóbab
energia érték: 1709 KJ / 580 kcal
Zsírok: 34,8 g
ebből telített zsírok: 20,5 g
Szénhidrátok: 20 g
ebből cukrok: 0 g
Fehérjék: 10,7 g
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »