06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

ŐSZI eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Kód: 1713

A színek idejére, amelyeket elfúj a szél ... elkészítettük ezt a limitált kiadású eszpresszó keveréket. A prémium arabica trió mindegyikét külön pörkölve, az egyes kávék ízvilágát szem előtt tartva készítjük. Az eredmény egy kifinomult romantika, nyugodt, érett és talán egy kicsit komor. Aszalt gyümölcsök, dió, karamell és enyhén pikáns fűszerek jegyeivel játszik. Akárcsak az ősz.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Íz
Íz:
Karamella, Dió, Pikáns, Szárított gyümölcs
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Crema és a kávé íze

Az Őszi eszpresszó keverék minőségi szemes kávé keveréket úgy hangoltuk össze, hogy illeszkedjen a harmadik évszak ízéhez és aromájához, kiemelje egyediségét, és kellemes, meleg, kerek és mégis újszerű érzést hagyjon a szájban. A dió és az aszalt gyümölcs íze gondoskodik a mély tónusokról, míg az édességet a krémesen lágy karamell adja. A kissé pikáns fűszeresség nagyon érdekes befejezése az egész élménynek. Várja meg, amíg lehűl. ekkor fejlődik ki teljesen. Észrevehető a szegfűszeg, a kardamom, a bors vagy a fahéj. Ez az eszpresszó keverék mindenfajta kávékészítéshez alkalmas.

A kávé eredete

A származás számít. Pontosabban - a származás, a betakarítás, a feldolgozás, a szállítás, a tárolás és a pörkölés kérdése. És az egyes kávék gondosan őrzött keverésén is. A limitált Őszi eszpresszó keverék esetében három, a szakemberek által keresett ültetvényekről származó arabica. Mielőtt rájuk térnénk, ismertessük, hogyan kombináltuk őket. Mert a keverék mögött álló történet segít megérteni az eszpresszóhoz való hozzáállásunkat, amely nagyon különbözik a "hasonló" keverékekről alkotott elképzelések többségétől.

Az egyes kávékat egyedi ízprofiljukat szem előtt tartva választjuk ki, de azt is keressük, hogyan támogathatják, egészíthetik ki és gazdagíthatják egymást. Minden fajtát külön pörkölünk, hogy a pörkölő szó szerinti hajszál pontossággal tudja kihozni az egyes Single Origin Specialty kávék (azaz prémium Arabica vagy Robusta) sajátos és összetéveszthetetlen jegyeit. Ezért találhat különböző színű babokat a zacskóban vagy a pléhdobozban. Minden kávé pörkölési foka, hőmérséklete, a légáramlás intenzitása stb. eltérő.

A pörkölés és az összes kávé legjobb arányának megteremtése nemcsak sok időt igényel, hanem mindenekelőtt a pörkölő jelentős ügyességét, az eredmény megbecsülésének képességét, valamint a kóstolók türelmét. Ha minden sikerül, akkor erőfeszítéseink végén egy igazán egyedi eszpresszó-keveréket kapunk, amelyet a szezonális kínálat esetében csak korlátozott mennyiségben tudunk kínálni. Ez viszont sok vásárló számára csábító - senki más nem tudja elkészíteni nekik ugyanazt vagy hasonló kávét.

Ami tehát az elkészítést illeti, az Őszi eszpresszó keverék minőségi szemes kávét automata és karos kávégépekben egyaránt elkészítheti kedvenc italát, és biztosan nem fog hibázni, ha filteren, vákuumkannán és hasonlókon teszteli. Minden egyes módszer új tapasztalatot hoz a csészéje teljességének és harmóniájának megtapasztalására.

És most térjünk rá az arabicák triójára, amelyet ehhez a limitált kiadáshoz választottunk.

Brazília Angelandia régiójából egy édes, lágy karamellás Brazil Fazenda Primavera Brazíliát hoztunk. Ricardo Ribeiro Tavares körülbelül 1000 méteres magasságban lévő ültetvényeken termeszti. A brazil arabicát lágy, finom íz jellemzi, amelyet ebben az esetben egy csipetnyi pörkölt dió egészít ki. Míg a kávéfák túlnyomó többségét kisgazdák gondozzák, ez a Primavera esetében sincs másképp.

A krémes, kerek jegyeket az etiópiai Guji Anasora Grade 1 espresso keverék adja, amely Tadesse Edema farmer mikrokeveréke. Ő maga nagy kávétermelő családból származik, és az Anasora ültetvény alapítójának unokája.  Termését a piros bogyós gyümölcsök, a keserédes csokoládétekercsek és a fűszerek íze jellemzi.

A mozaik harmadik darabja a mandulás, tejcsokoládés és mézes guatemalai SHB El Jaguar Arabica. A mandula, a tejcsokoládé és a méz azok az attribútumok, amelyek feldobják eszpresszó keverékünket, és megörvendeztetik a kávé szerelmeseinek szívét. Nem véletlenül szerepel a nevében a jaguár, az esőerdő vadállata, amely egyszerre gyors, erős és elegáns.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok


ŐSZI ESZPRESSZÓ KEVERÉK - ajándék doboz 300 g
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ŐSZI ESZPRESSZÓ KEVERÉK - ajándék doboz 300 g

A színek idejére, amelyeket elfúj a szél ... elkészítettük ezt a limitált kiadású eszpresszó keveréket. A prémium arabica trió mindegyikét külön pörkölve, az egyes kávék ízvilágát szem előtt tartva készítjük. Az eredmény egy kifinomult romantika, nyugodt, érett és talán egy kicsit komor. Aszalt gyümölcsök, dió, karamell és enyhén pikáns fűszerek jegyeivel játszik. Akárcsak az ősz. Több az áru részleteiben
Szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021
6 529 Ft ÁFA-val

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 296 Ft /1000 g 1 330 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ERŐS HÁRMAS - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

A kenyai, indonéz és indiai kávé tökéletesen kiegyensúlyozott aránya garantálja a tökéletesen finom eszpresszót. Mindegyik fajtát külön-külön és eltérő mértékben pörköljük. Első pillantásra felismerheti a világosabb és sötétebb szemeket, és első ízleléskor azonosítja a kellemes könnyedséget és édességet. A magasabb koffeintartalomnak, az alma és az ét csokoládé ízének köszönhetően ez az eszpresszó alkalmas minden nap kezdetére. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 634 Ft /1000 g 1 163 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021

15% KEDVEZMÉNY
FRISSÍTŐ KVARTETT -  eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé

Amikor szeretne egy igazán örömteli élményt amikor vágyakozik egy kedves pillanatra, mint egy röpke mosoly, akkor itt lesz. Aktív, elfoglalt munkával teli, a sportos és a kikapcsoló napjain értékelni fogja a eszpresszó Frissítő kvartettet. A prémium egyfajta brazil és guatemalai arabicák kombinációja bájos, kellemesen frissítő kávét eredményezett. Az egyes fajtákatkat külön-külön pörköltük, oly módon, hogy tökéletes harmóniában működjenek együtt. Az eszpresszóban… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 456 Ft /1000 g 8 887 Ft /1000 g 889 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 27. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »