06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Kolumbia – liofilizált instant kávé 100% arabica

Kód: 1967

A kolumbiai arabica ismert a lágy, csokoládés-diós ízéről. Ez az instant változat pontosan ilyen. Bárki, aki egy nagyszerű, mégis gyorsan elkészíthető csészére vágyik, imádni fogja. Az instant kávé tökéletes a népszerű dalgona kávé vagy jegeskávé elkészítéséhez is.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
36 639 Ft /1000 g 3 664 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Kolumbia
Íz
Íz:
Keserű csokoládé, Diófélék
Feldolgozás
Feldolgozás:
Fagyasztva szárítás

Összetétel

Arabica 100%

Crema és a kávé íze

A Kolumbia - liofilizált instant kávé 100% arabica a közepes savtartalmú kávék közé tartozik. Ízében diófélék és étcsokoládé található.

A tökéletes ízélmény érdekében öntsön forró, de ne forrásban lévő vizet a kávéra.

A kávé eredete

A kolumbiai kávé története a 18. században kezdődött, amikor holland misszionáriusok kávéfákat hoztak az országba. Az első kis ültetvényeket északkeleten hozták létre, majd fokozatosan Kolumbia egész területén elkezdték a gazdák a cserjéket termeszteni. Kolumbiából 1835-ben exportáltak először kávébabot az Egyesült Államokba.

Az úgynevezett haciendák, azaz a nagy gazdaságok a 20. század elején még mindig néhány tulajdonos kezében voltak. Néhány évvel később azonban megalakult az Eje Cafetero csoport, hogy összefogja a termelőket és képviselje őket a világpiacon. A nagy gazdasági világválság után, amikor sok hacienda csődbe ment, a kormány úgy döntött, hogy felvásárolja a gazdaságokat, és eladja őket a dolgozóknak. Azóta sok olyan kis gazdaság van Kolumbiában, amely a kávén kívül más növényeket is termeszt.
A helyi kávé finom savassággal, csokoládé, dió és karamell jegyekkel rendelkezik. A gondos feldolgozásnak köszönhetően csodálatos aromája van. A gazdák kézzel szedik a kávécseresznyét, a nyers zöld kávébabot 14-30 órán át erjedni hagyják, majd végül megszárítják.

Hogyan lehet egy ilyen termésből instant kávét előállítani? Kétféleképpen lehetséges, mi a fagyasztva szárítással előállított kávét részesítjük előnyben. Először is a zöld kávét meg pörkölni, majd őrölni kell, és magas koncentrációjú főzetet kell készíteni belőle. Ezt le kell szűrni, majd csökkentett nyomáson, körülbelül -40 ⁰C-os hőmérsékleten lefagyasztani. A szublimálás során apró, fényes kristályokból álló instant, vagy ha úgy tetszik, oldódó kávé keletkezik.

Az instant kávé a 20. század közepe táján kezdett megjelenni a piacon. A fagyasztva szárítással (ellentétben a porlasztva szárítással) készült kávék megőrzik a maximális aromát és ízt, ezért nagyon népszerűek. Csak forró vizet vagy tejet kell ráönteni.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
1. Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
2. A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


ECUADORI - liofilizált instant kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

ECUADORI - liofilizált instant kávé

Nem rázni, keverni. Az oldható kávét egy szempillantás alatt elkészítheti. Az ekvádori specialitás az Andokból tartalmaz lágy Arabikát és erős Robustát is. Pontosan fél fél arányban. Ennek köszönhetően az íz eredmény kiegyensúlyozott, kellemesen borosan citrusos. Lehet, felfefedezi benne a vadságot és a sokszínűséget, amelyet az ottani természet kölcsönöz. Ekvádor ugyanis a legnagyobb négyzetméternyi terület a biológiai sokféleségével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 809 Ft /1000 g 1 781 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

PERU BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

PERU BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA

A legmagasabban elfekvő tó, a legnagyobb város autópálya nélkül, a legmélyebb kanyon... És az instant kávék közül bizony, innen származik az egyik legjobb minőségű. Igen, ez Peru, a sok kontrasztú ország, amely több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a kávécserjék termesztésével kapcsolatban. A Puno Norte hagyományos kávétermesztő terület, amely kivételesen nagy szemű, teljes, csokoládé ízű kávészemekkel büszkélkedhet. A liofilizált kávéjuk ugyanolyan magas… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
40 836 Ft /1000 g 4 084 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.

TANZÁNIA BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

TANZÁNIA BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA

A liofilizálás nem egy varázsszó, amely az ügyfeleink megzavarására szolgál. Épp ellenkezőleg. Ha liofilizálással feldolgozott oldható kávéval találkozik, ne habozzon megkóstolni. Ízletes lesz, többrétegű és kiegyensúlyozott. Tanzánia BIO esetében gyümölcs, és csokoládé tónusokkal kiegészítve. Készítse elő a kedvenc csészéjét, forró vizet, és egy kanalat: és már kezdődhet is a napja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
40 351 Ft /1000 g 4 035 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 03. 07.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »