

KOLUMBIA BARRIQUE RUM FERMENTED - szemes kávé
Rum illatú, és nincs benne alkohol. Napfényben nőtt fel, és nem égett meg, Kolumbiából érkezett, és nem fáradt el. A Guillermo Alvarez rendkívüli termése kivételes ízű és kiváló minőségű kávét biztosít. Végül is egy hagyományos családi gazdaságból származik, amely a kávécserjéket vulkanikus talajba ülteteti, és szemeiket negyedévente rumhordóban érlelik. Döntse el az eredményt. Mi égünk a vágytól!
Összetétel
Arabica 100%A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA
Arabica Colombia Barrique Rum Fermented biztosan felismerhető, amikor kinyitja a tasakot. Finom rum illatát nem lehet összetéveszteni semmi mással. A csészében Önt egy gazdag teljes ízű lesz kávé várja, természetesen észre fogja venni az említett rumot, de a vonzó cseresznyét is. Ez a kávé mérsékelten savas, intenzíven lenyűgöző aromával.
A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA
Mondjuk, hogy Caldas és minden kolumbiai hazafi említi a kiváló kávét, de a babot, a banánt, a rizst és a cukornádat is. Ezeknek a növényeknek köszönhetően Kolumbia Középnyugati régiójának megy olyan jól. De a bányászatnak köszönhetően a leggazdagabb az országban. A Caldasból származó arany, ezüst, szén és mészkő gyakran az egész világot bejárja. A spanyol gyarmatosítók meghódítása előtt olyan őslakos törzsek éltek, mint Pijaos, Ansermas, Armas, Chamies és Quimbay. Híressé váltak a gyönyörű aranymunkájukkal. 1523-ban Sebastián de Belalcázar megérkezett területükre, de Caldas 1905-ben kapta nevét Francisco José Caldas után. 2011-ben a régiót fontos kulturális örökségként felvették az UNESCO listájába.
Természetesen a kávé ültetvények a régió legérdekesebb része a kávé szerelmeseinek. Caldas Kolumbia úgynevezett kávétengelyén fekszik. Quindío, Risaralda és Tolima régiókkal együtt az ország legjobb minőségű kávét állítanak elő. A kávé növényeket először Salazar de las Palmas-ban ültették, a XX. Század folyamán a kávé Kolumbia elsődleges exportja lett. Annak ellenére, hogy termesztése kezdetben ellenállásba ütközött a termelőkkel, az első betakarításra körülbelül öt évig kell várni.
A helyi kávé kiváló minősége mellett ideális termesztési körülmények találhatók. Az éves átlaghőmérséklet 8 és 24 ° C között van, a talaj vulkáni eredete miatt ásványi anyagokban gazdag, az andoki esőerdők kellemes mikroklímát biztosítanak a kávénövények számára. Kolumbiát, Barrique Rum Fermentedt illetően, profiljában van valami egyedi. A Finca San José gazdaságból történő betakarítás titka több olyan elvben rejlik, amelyek a családi vállalkozást irányítják. Az első kizárólag a kávécseresznye kézzel történő betakarítása, a második a kávé szemek gondos válogatása, a harmadik a kávé erjedése rumoshordóban.
Az ültetvény jelenlegi tulajdonosa, Guillermo Alvarez, a mezőgazdasági termelők harmadik generációjának, a Finca San Josénak a képviselője. 1963-ban alapították, ma 222 hektáron terül el, körülbelül 1400 méter tengerszint feletti magasságban. A Kolumbia Barrique Rum erjesztett kávé előállításához be kell szedni a legmagasabb érettségű kávé- cseresznyéket. Válogatás és mosás után, amelyben eltávolítják a burkolatot, erjesztési tartályokban erjesztik őket 20 órán át. Ez idő alatt feloldódik az édes pép beborítja a magokat. A zöld kávét ezután szárítani kell. Ezután a dolgozók újra válogatják, és végül fahordókba öntik, amelyekben 8 éveig rumot érleltek. Itt a kávé újra erjed, de ezúttal 3 hónapig. Ezek során felszívja a kellemes rum-tónust, miközben gazdagodik a cseresznye aromájával. A mezőgazdasági dolgozók 30 naponként mintát vesznek az így betakarított termésből,és ellenőrzik,
Végül említést érdemel, Finca San José nem csak a kiváló kávéjára figyel, hanem a fenntartható fejlődésre, a természetvédelemre, az egyenlő társadalmi feltételekre és a caldai hagyományok megőrzéséről is gondoskodik.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.




















Tanácsra van szüksége?

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

HAWAII Kona Hula Daddy - szemes kávé
