06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MOGYORÓ

Kód: 1323

Dominikai kakaó és paraguayi cukor. Adjon hozzá egy csepp természetes mogyoróaromát, és kész is nyugtató itala az estékre, vagy mint délelőtti finomság az üzleti találkozója előtt. A forró csokoládé egyre népszerűbbé válik. Az elkészítéséhez nem kell mást, mint egy csésze tej és egy kanál. Szórja a kakaóport a csészéjébe, öntse le tejjel, és keverje össze. A vitaminok és az ásványi anyagok koktélja, amelyek képesek néhány másodperc alatt felvidítani és energiával ellátni pillanatok alatt elkészíthető.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 014 Ft /1000 g 901 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Dominikai Köztársaság.
Íz
Íz:
Mogyoró
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Természetes nádcukor, BIO kakaópor, Természetes aroma

A csokoládé íze és habja

A Forró csokoládépor 42% kakaóval és egy csipetnyi nádcukorral, nagyon finom, lágy ízű, felmelegíti a fogyasztóját. A mogyoró aromája nem tolakodó, így tökéletes élményt biztosít a fogyasztójának.

Eredete

Ahhoz, hogy jobb képet kapjunk arról, hogy a forró csokoládé összetevői hol növekedtek, röviden be kell mutatnunk a Dominikai Köztársaságot és Paraguay-t. Légvonalban 5000 kilométer távolságban helyezkednek el egymástól, ugyanazon a kontinensen, egyformán spanyol felfedező fedezte fel őket, és egyikőjüknek sincs nyugodt történelme. A lakosság nagy része mezőgazdasági tevékenységet folytat. Nagyszerű kakaóbab, és finom cukornád származik tőlük.

A República Dominicana a Nagy- Antillák szigetcsoportjában található. A tengerpart legnagyobb részét a Karib-tenger mossa, a szárazföldjét hegyek borítják. A Dominikai Köztársaság nedves, trópusi éghajlattal rendelkezik, gyakran a hurrikánokkal sújtott terület. A szigetet 1492-ben fedezte fel Kolumbusz Kristóf. A lakosság kb. 20% -a mezőgazdaságban dolgozik, leggyakrabban kakaót, kávét, banánt, cukornádat, dohányt, kukoricát és pamutot termeszt. Épp az előbb említett kakaó a Dominikai Köztársaság kulcsfontosságú növénye, mivel a köztársaságot a világ ökológiai termékek exportőreinek az élvonalában tartja. 2015-ben az ország 261 millió dollár értékben exportált kakaót, a legnagyobb felvásárlói az Egyesült Államok, Hollandia, Belgium, Mexikó és Spanyolország. Körülbelül 40 000 alany foglalkozik a kakaófák (Theobroma cacao) termesztésével, de csak kb. 16% -a termeli az organikusan a kakaófákat.

A Paraguayi Köztársaság a szárazföldön helyezkedik el. Ez egy dél-amerikai állam, amelynek a szomszédjai Bolívia, Brazília és Argentína. Az éghajlata enyhe, szubtrópusi, nyáron a Srirocco meleg szélével is találkozhat. Paraguayiak számára a tavasz, és az ősz szinte ismeretlenek. A mezőgazdasága a Paraguay és a Paraná folyók völgyeiben koncentrálódik. A leggyakrabban termesztett termékek közé tartozik a cukornád, a kasszava, a búza, a kukorica, a yerba mate és egyebek. A cukornád ipar fejlődése lassú, de évente több mint 2 millió dollárt hoz.

A 42% BIO forró csokoládépor valamennyi összetevője biogazdálkodásból származik. A keverék természetes aromával van ízesítve, amely nem fedi el az összetevők eredeti ízét, ugyanakkor nem okoz gyomorégést, vagy egyéb egészségügyi reakciókat. Csak a laktóz érzékeny személyek legyenek óvatosak a fogyasztása során, mivel a forró csokoládé nyomokban tejet tartalmazhat.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

Alkalmas finom csokoládéital készítésére. Lehet készíteni hagyományos tejjel szójatejjel vagy rizstejjel.

2 - 3 teáskanállal oldjon fel forró tejben. Keverje össze és élvezze.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g kakaópor
energia érték: 1649 kJ / 392 kcal
Zsírok: 8,8
ebből telített zsírok: 5,5
Szénhidrátok: 63,7
ebből cukrok: 58,2
Fehérjék: 7,6
Só: 0,02
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - MÁLNA

Mi jut az eszébe, amikor megérzi a málna illatát? A nyári esték? A nagyi lekvárja? Vagy egy darab csokoládé, amit az uzsonnája után fogyaszt el az erdei sétája alatt? A málna ízű forró csokoládéban mindezt biztos megtalálja. Az ital felmelegíti síelés után, és felfrissíti az üzleti találkozója előtt. A kakaóról ismert, hogy a szerelem, és a boldogság hormonját tartalmazza. Kényeztesse magát ezzel a málnás örömforrással függetlenül attól, hogy mennyi és milyen feladat vár még… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 014 Ft /1000 g 901 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO - KARAMELL

Ha van egy bögréje  teje és egy kanala, akkor a boldogságához már  csak a forró csokoládé hiányzik. A  keverék kiváló minőségű kakaó és nádcukor jó hangulatot hozhat, és ösztönözheti  munkára vagy  sportra. Nem csoda, hogy  kakaóval kényeztetik magukat az emberek  szerelemben, kisgyerekek és az idősek. Mindannyian tudjuk, mi a boldogság. Csatlakozzon hozzájuk, és édesítse reggelét vagy délutánját egészséges forró csokoládéval. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 014 Ft /1000 g 901 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 761 Ft /1000 g 876 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »