

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK PAPUA ÚJ GUINEA ORIGIN TEJES 37%
Sok várost ott nem talál. De a természet csodáival Pápua Új Guineán nem lehet betelni. A sziget egy részét, a Csendes-óceán északnyugati oldalát esőerdők borítják. A helyi lakosok háromnegyede földműveléssel foglalkozik. A kakaóbabok termelése biztosítja több száz család megélhetését. A kis földműveseknek nincs miért szégyelleni magukat, a kakaó és a csokoládé a csodás szigetről az egyik legjobb minőségű a világon.
Összetétel
Kakaó Papua Új Guinea 37%, Cukor, Kakaó vaj, Szárított félzsíros tej, Szója lecitin, Természetes vanília porAz ízéről
A 37%-os Papua-Új-Guinea csokoládé lencsék finom ízűek, édes és nagyon kellemes kakaós tónusokkal rendelkeznek. Törje meg a harmóniájukat és oldja fel a lencséket forró szójatejben, mandula, vagy máktejben.
Származása
Beszél angolul? Adjon hozzá 10 órát a közép-európai időhöz. Pápua Új-Guinea üdvözli Önt az egyenlítői éghajlatával, lélegzetelállító tájaival és a barátságos lakosaival. Az óceán mellett elhelyezkedő állam a Föld egyik legváltozatosabb helyének számít. A trópusi esőerdőt ritka növények és állatok lakják. Pápua Új-Guinea 93 százalékát erdők fedik, a szántóterületek csupán a terület 1,1 százalékát teszik ki. Az ásványok bányászata elengedhetetlen az ország jövedelméhez. Mégis, a lakosság 80 százaléka mezőgazdaságból él, különösen banán, kávé, kókuszdió és kakaóbab termesztéséből.
Az elmúlt néhány évben a kakaó és a kávéültetvények hozama csökkent. Ennek okai az új növények nem megfelelő, és nem elegendő telepítése, a kártevők támadása és a gyenge infrastruktúra. A Világbank ezért 2014-ben jóváhagyta a kis kávé és kakaótermelők pénzügyi támogatását, csatlakozniuk kell a szövetkezetekhez, és együttműködniük a nem kormányzati szervezetekkel.
Maguk a kakaófák örökzöld fák, amelyek Dél-Amerikából származnak. 5-8 méter magasak, virágai rózsaszín-fehér virágok, 30 cm hosszú sárga ovális bogyókat termelnek. A termések egyenesen az ágon vagy a fa törzsén növekednek. Az érett terméseket, a gazdálkodóknak speciális eszközökkel kell levágniuk.
A magvakhoz vezető út sem könnyű. A szilárd és vastag bőre alatt a termés többnyire 5 kamrát tartalmaz, amelyek mindegyike 4-14 magot rejt el. Miután a magokat eltávolították, néhány
napig fermentálni kell hagyni. Ezután következik a szárításuk. A kakaóbabokat általában, mielőtt a gyárakba szállítják, előpörkölik. A gyárakban újra pörkölik, szétzúzzák, és megőrlik a kakaóbabokat. A kapott tömegből nyerik ki a kakaóvajat és magát a kakaóport is.
A csokoládét kakaóvaj, kakaópor, cukor, vanília, tej és egyéb nyersanyagok hozzáadásával készítik. Az úgynevezett finomítással változtatja meg a konzisztenciáját és a szerkezetét. A csokoládé-keveréket ezután tovább finomítják. A folyamat utolsó előtti állomása általában az úgynevezett konsírozás - a csokoládét nagy tárolóban folyamatosan keverik 50-65 ° C hőmérséklet mellett. Ezután a csokoládét temperálják és formálják.
Széles körben ismert, hogy a csokoládé fogyasztása javítja a hangulatot és növeli az energiát. A csokoládé antioxidánsokban, vitaminokban (D, B, A és E) és ásványi anyagokban (magnézium, nátrium, kálium, cink stb.) gazdag. Tevékenységük elősegíti az általános vitalitást, segíti a kiválasztott
betegségek leküzdését és hozzájárul a fogyasztók jólétéhez.
A 37%-os Pápua Új-Guinea csokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. 37% kakaó szárítmányt tartalmaz.
Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat és tejet tartalmazhat.
12-20 ° C-on tárolandó.
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben .










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2 394 kJ / 572 kcal |
Zsírok: | 38,4 g |
ebből telített zsírok: | 23,1 g |
Szénhidrátok: | 47,1 g |
ebből cukrok: | 46 g |
Rost: | 2,3 g |
Fehérjék: | 7,9 g |
Só: | 0,23 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
