

CASCARA PERU
Képzelje el, hogy a gazdálkodók többsége úgy ítélte meg, hogy ez a finomság a kávéfeldolgozás mellékterméke. Senki sem akarta. A Cascara, a szárított héja a kávé cseresznyének, amely az ital elkészítéséhez volt használt jóval korábban, mint a pörkölt kávébab. Visszatérünk a gyökerekhez. A vörös hús nemcsak rendkívül egészséges, hanem nagyon finom is. Egy kicsit olyan, mint a tea és egy kicsit mint a kávé. Röviden, koffeinnel kiegészített gyümölcs.
Összetétel
100%Krém és kávé íz
Cascara Peru hozza a kávé-tea minden íz előnyét. Ízletes a gyümölcs után, egyszerre édes és enyhén savanyú. Tükrözi a perui kávé csokoládé hangszíneit. Az infúzió sárga-sárgás narancssárga színű.
A Cascara alkalmas forró állapotban történő fogyasztásra de nagyszerű izű jegesen is. Kombinálható gyümölcsökkel vagy természetes édesítőszerekkel.
Eredete
A perui Puno Norte régió kiváló világhírű kávét termel. Az ország délkeleti részén fekszik, Collao fennsíkon. A régió fővárosa Puno a Titicaca-tó partján. Dél-Amerika rendkívül gazdag kulturális része ismert az ősi inkákról és a gyönyörű természetről. Peru jelenleg a 20 legjobb kávéexportőr közé tartozik. A gazdálkodók gyakran társulnak a CENFROCAFE-hoz, amely lehetővé teszi számukra a nemzetközi piacokhoz való hozzáférést. A CENFROCAFE alatt értékesített kávé 100% -os Fair Trade.
A kávé cseresznye héját, ami a feldolgozás után marad mindeddig többnyire műtrágyának használták (nem túl sikeresen – savanyította a talajt), illetve üzemanyagként a szárítókba. Bár mintegy ezer éve ismert kiváló gyümölcsös ízükről és jelentős egészségügyi előnyeikről, a Cascara nemrég szerzett tudomást a szélesebb közönségről. Jemen és Etiópia ahonnan, a kávécserjék elterjedtek a világon, a héjából készült italt hívják, quishr vagy keshr. A zúzott kávé pépet erjesztették és vallásos szertartásokban használták. Ma Jemenben a quishr néven ismert italt egy kissé pörkölt kávé cseresznyét fahéjjal felszolgálva nevezik.
A Cascará-t a kávébabból két módon kapják. A kávéhéjat a napsütésben szárítják, miután a gazdák elkülönítik a kávészemekről, vagy még előtte fermentálják őket. És hogyan készítse el a Cascará-t? Különféle lehetőségek vannak. Valaki leforrázza mint a teát, mások a francia sajtóban és van aki választja a macerációt hideg vízben. Próbálja meg fűszerekkel, gyümölcsökkel vagy kókusztejjel. Új italokat kap, amelyek tele vannak értékes anyagokkal, ezenkívül ösztönzik az érzékeit és testét.
Hatásai - kávék
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
Ezt a kávé - teát forró vízzel készítheti el (ajánlott adag 15-20 gramm / 500 ml víz). A Cascara 5-10 percig hagyja ázni. Nagyon ízletes önmagában, de az italt gyömbérrel, szegfűszeggel, mézzel, citrommal, naranccsal vagy kókusztejjel lehet hangolni. Készíthető hidegen, cold-brew vagyis hideg vízzel történő áztatással a hűtőszekrénybe.




















Tanácsra van szüksége?
