06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CASCARA PERU

Kód: 1369

Képzelje el, hogy a gazdálkodók többsége úgy ítélte meg, hogy ez a finomság a kávéfeldolgozás mellékterméke. Senki sem akarta. A Cascara, a szárított héja a kávé cseresznyének, amely az ital elkészítéséhez volt használt jóval korábban, mint a pörkölt kávébab. Visszatérünk a gyökerekhez. A vörös hús nemcsak rendkívül egészséges, hanem nagyon finom is. Egy kicsit olyan, mint a tea és egy kicsit mint a kávé. Röviden,  koffeinnel kiegészített gyümölcs.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
11 540 Ft /1000 g 1 154 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 12. 7. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Csokoládé , Gyümölcs

Összetétel

100%

Krém és kávé íz

Cascara Peru hozza a kávé-tea minden íz előnyét. Ízletes a gyümölcs után, egyszerre édes és enyhén savanyú. Tükrözi a perui kávé csokoládé hangszíneit. Az infúzió sárga-sárgás narancssárga színű.

A Cascara alkalmas forró állapotban történő fogyasztásra de nagyszerű izű jegesen is. Kombinálható gyümölcsökkel vagy természetes édesítőszerekkel.

Eredete

 

A perui Puno Norte régió  kiváló világhírű kávét termel. Az ország délkeleti részén fekszik, Collao fennsíkon. A régió fővárosa Puno a Titicaca-tó partján. Dél-Amerika rendkívül gazdag kulturális része ismert az ősi inkákról és a gyönyörű természetről. Peru jelenleg a 20 legjobb kávéexportőr közé tartozik. A gazdálkodók gyakran társulnak a CENFROCAFE-hoz, amely lehetővé teszi számukra a nemzetközi piacokhoz való hozzáférést. A CENFROCAFE alatt értékesített kávé 100% -os Fair Trade.

A kávé cseresznye héját, ami a feldolgozás után marad mindeddig többnyire  műtrágyának használták (nem túl sikeresen – savanyította a talajt), illetve üzemanyagként a szárítókba. Bár mintegy ezer éve ismert kiváló gyümölcsös ízükről és jelentős egészségügyi előnyeikről, a Cascara nemrég szerzett tudomást a szélesebb közönségről. Jemen és Etiópia ahonnan, a kávécserjék  elterjedtek a világon, a héjából készült italt hívják, quishr ​​vagy keshr. A zúzott kávé pépet erjesztették és vallásos szertartásokban használták. Ma Jemenben a quishr néven ismert italt egy kissé pörkölt kávé cseresznyét fahéjjal felszolgálva nevezik.

A Cascará-t a kávébabból két módon kapják.  A kávéhéjat a napsütésben szárítják, miután a gazdák elkülönítik a kávészemekről, vagy még előtte fermentálják őket. És hogyan készítse el a Cascará-t? Különféle lehetőségek vannak. Valaki leforrázza mint a teát,  mások a francia sajtóban és van aki választja a macerációt hideg vízben. Próbálja meg fűszerekkel, gyümölcsökkel vagy kókusztejjel. Új italokat kap, amelyek tele vannak értékes anyagokkal, ezenkívül ösztönzik az érzékeit és testét.

Hatásai - kávék

Cascara
Hatásai - Cascara

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

Ezt a kávé - teát forró vízzel készítheti el (ajánlott adag 15-20 gramm / 500 ml víz). A Cascara 5-10 percig hagyja ázni. Nagyon ízletes önmagában, de az italt gyömbérrel, szegfűszeggel, mézzel, citrommal, naranccsal vagy kókusztejjel lehet hangolni. Készíthető hidegen, cold-brew vagyis  hideg vízzel történő áztatással  a hűtőszekrénybe.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


ZÖLD KÁVÉ Brazília Santos
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ZÖLD KÁVÉ Brazília Santos

A zöld kávé a fogyókúrás termékek piacán először 2012-ben jelent meg. Mostanra érte el a legnagyobb érdeklődést és az egész világon nagyon népszerű. A zöld kávé kivonata kapszula vagy tinktúra formájában is felfedezhető a gyógyszertárak polcain. De mi megvagyunk róla győződve róla, hogy legjobban az működik, ami a természethez a legközelebb áll. Ezért is hiszünk a zöld kávészemek erejében. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
7 655 Ft /1000 g 766 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 12. 7. 2021

ZÖLD KÁVÉ Kolumbia Supremo Medelin
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ZÖLD KÁVÉ Kolumbia Supremo Medelin

A magas hegységű ültetvény kávé a népszerűség legfelső fokán áll. Ez a zöld kávé esetében sincs másképp. A száz százalékos arabika a kolumbiai Villa Maria ültetvényről nem okoz csalódást. Ha nem pörköljük, magasabb koncentrációjú egészségre jó hatással lévő anyagot tartalmaz. És ezek segítenek a fogyásban, a baktériumokkal szembeni harcban és a rosszkedv legyőzésében is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 257 Ft /1000 g 1 126 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 12. 7. 2021

CASCARA COSTA RICA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CASCARA COSTA RICA

Közép-amerikai kertjének is nevezik. A kávét már a 18. század óta termesztik a területen, sokakat köszönhetek neki. A kávénak köszönhetően épült ki az Atlanti-óceán első vasútja, és a Nemzeti Színház is a kávénak köszönhetően épült fel. Costa Rica szereti a kávéját. A kisgazdálkodók nem kevésbé büszkék a másik export cikkükre is a - Cascarára. A szárított kávéhéjak a figyelem középpontjában állnak az egészséges életmód szerelmeseinek és a szokatlan ízek szerelmeseinek is.… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »