06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

  • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
  • Elégedett ügyfelek
  • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 A kávé és a mozgás ... 3 módon segít a sportolóknak.

2016. 04. 20. 2 perc olvasás
Egy csésze kávé nemcsak növeli a teljesítményt, hanem felgyorsítja a regenerációt, és "feloldja" a zsírsejteket. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság szintén pozitívan áll a kávé fogyasztásához. Soha ne felejtse el, hogy a kávéjának mindig frissen (felkiáltójellel) őröltnek, és jól tároltnak kell lennie.

1. Az Espresso növeli a teljesítményt - edzés előtt

sport a kava

Ez a tény már bizonyított. A maratoni futók, a röplabda játékosok, és a szánkózók egy, vagy két eszpresszót is elfogyasztanak, mielőtt megküzdenének a győzelemért. A koffein életerőt indukál a testben, enyhíti a fáradtságot, felgyorsítja a szívverést, serkenti a szívműködést, és a légzést. Teljes hatása körülbelül 30 perccel az elfogyasztása után jelentkezik. Egy felnőtt a felét 3-7 órán belül kizárja a szervezetből.

Egy csésze kávé a fizikai teljesítményt 10-12 százalékkal megnöveli. A kutatások szerint a koffein inkább az állóképességű sportolók számára előnyös, mint azok számára, akik rövid távú intenzív tevékenységet terveznek. Mit mond minderre a Nemzetközi Olimpiai Bizottság? 2005-ig a koffein a tiltott szerek listájára tartozott (ha a vizeletben meghaladta a 12 μg / ml-t), jelenleg viszont a sportolók számára bármilyen mennyiségben engedélyezett a kávé fogyasztása. Heuréka!

2. A zöld kávé zsírokat éget- bármikor

A zsírsejtek megsemmisítésére a zöld kávé a legjobb választás. A pörköletlen kávészemek természetesen csordultig vannak az imádott koffeinnel. De ez még nem minden - a zöld kávé ásza a klorogénsav. Ha a gyógyszertárban rákérdez erre a vegyületre, a gyógyszerésznő temérdek mennyiségű, különféle színű, és formájú tablettát fog elővenni. A csomagoláson CGA lesz feltűntetve, a belsejében pedig műanyag bevonatú, szagtalan, táplálék kiegészítő pirulák fogják várni.

Hagyja őket inkább a gyógyszertár pultján, és rendeljen egészséges, természetes zöld kávét! Támogatásával az anyagcserét 3-11 százalékkal lehet növelni. Természetesen mindenkinek a saját érdemei szerint. Azok, akik rendszeres mozgással támogatják a zsírégést, és nem nyitogatják éjjelenként a hűtőszekrényt, minden bizonnyal élvezni fogják a csodálatra méltó eredményeket. Azon kívül, hogy a dereka karcsúbb lesz, a karjai izmosabbak, kevésbé lesz éhes, a fertőzések, és a kardiovaszkuláris betegségek kialakulásának a veszélye is csökken. Erre mindre képes a zöld kávé.

3. Az ízesített kávé örömöt okoz

A sportolók sem gondolhatják komolyan, hogy néha nem esik jól nekik felrakni a lábukat, és csak relaxálni. Ha válasz nem, akkor nagy hibát követnek el. Pontosan ezekben a pillanatokban élvezheti ki igazán a kávéja ízét. Mivel kedveli az illatát, tetszik az előkészítésének a szertartása, örömmel fogja meghívni a szomszédjait egy csésze kávéra. Próbálja ki legalább havonta egyszer.

Függetlenül attól, hogy az elegáns 100% Arabica-t, erősebb Robuszta-t, vagy eperrel, pralinéval, tejszínnel ízesített kávét választ, a kávéja mindig kellemesen ellazítja. Bónuszként antioxidánsokkal töltődik fel, amelyek lelassítják a sejtek öregedését, és a szervezet elhasználódását. Bármely formájú kávé ugyanakkor elősegíti az emlékezetet, és az élesíti az érzékeket. Ezek az előnyök minden esetben jól jönnek. Minimálisan azokban az esetekben, amikor az unkáinak arról fog mesélni, hogy sikerült megszereznie a kupákat, és érmeket a gyűjteményében.

Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »