06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu

Miért a mi termékünket?

 • Ingyenes kiszállítás 9900 Ft felett
 • Elégedett ügyfelek
 • Kiszállítás általában 48 órán belülBIO

 

 

 7. Tizenhárom ok, miért maradjon velünk

Képzelje el a Vidám közgazdásznőt, Dr. Boldogot, az entomológiai hallgatóját Szeretet, és hat unoka büszke nagymamáját, Gyönyörűnét. Dolgoznak, szkripteket készítenek, virágokat ültetnek ... a kezükben, az asztalukon, vagy az ablakpárkányukon egy csésze illatos kávé gőzölög. A kávé megszépíti a napjukat, és megteremti a jólét pillanatait.

Minden alkalommal, amikor beleisznak a kávéjukba jól fogják magukat érzni. Pontosan ezen okokból szállítjuk Önökhöz a legjobb minőségű kávékat.

 1. Since 2006. 2006 óta több már többezer kilogramm prémiumi, ültetvényes szemeskávét szállítottunk az ügyfeleinknek. Kis, családi gazdaságokból szállítjuk őket. Amelyek nem állítanak elő vagon számra kávét, épp ezért oda tudnak figyelni minden egyes kávécserjére. Nem csökkentik az áraikat, csak azért, hogy a lehető legtöbbet adjanak el a termésükből. Együttműködéseink alapja a bizalom, a minőség, és a nagyon barátságos kapcsolatok.
 2. A saját kávépörkölő, a siker fele. Kávéink egyedi íze, aromája, és jellege a nagyszerű, és tapasztalt pörkölőnk munkája. Az olyan kényes folyamatban, mint a kávé pörkölése, nem támaszkodunk az anonim, nagy pörköldékre. Mi saját pörkölővel büszkélkedhetünk. A kávét általában hetente kétszer pörköljük. Ez azért van, mert szeretnénk, ha a lehető legfrissebben jutna el Önökhöz.
 3. Raktárak? Félig üresek! Ha úgy gondolja, hogy a raktáraink csordultig vannak tele, akkor nagyon tévednek. A kávé frissességének garantálása érdekében, mindig csak a szükséges mennyiséget raktározzuk el. Nálunk nem fog öreg kávét találni. Ugyanez vonatkozik a pörkölésre. A kávé pörkölését csak akkor kezdjük el, ha megrendelés van rá. A kávé a pörkölés utáni első héten a legkiválóbb minőségű, de ekkor már az otthonában kell, hogy legyen. Ez a törvény számunkra.
 4. Öröm ránézni. Mivel csakis első osztályú, magas minőségű kávét vásárólunk közvetlenül az ültetvényekből, garantálhatjuk, hogy a kávéja gyönyörű, és aromás lesz. A kávébabok közt nem fog találni törött, fél kávébabokat, vagy héjakat. Az egységes pörkölés nemcsak a kávé kiváló aromáját, hanem a csodálatos vizuális élményét is garantálja. Megvizsgálta már valaha vizuálisan a kávészemeket?
 5. BIO tanúsítás, és Fair Trade - ezek nem csak holmi egyszerű szavak. A legfontosabb dolog a minőség. Épp ezért bővítjük úgy ki az ültetvényes kávé - választékunkat, hogy azokat a legszigorúbb környezetvédelmi előírásoknak megfelelően termesszék, figyelembe véve a gazdákat, és azok családtagjait is. A műtrágyák, és permetek nélkül növekvő kávécserjék természetes aromájú, és fantasztikus ízű kávét termelnek.  Ha megfelelő fizetségért, és kellemes körülmények között takarítják be a kávécserjék terméseit, akkor nemcsak a mezőgazdasági termelő, hanem mi is elégedettek leszünk.
 6. A specialitásaink igazán különlegesek. Bár inkább a kiváló minőségű, tiszta, egyfajta kávét részesítjük előnyben, kínálunk valamit a specialitások szerelmeseinek is. Az ízesített kávé további dimenziókat nyit meg az ízlelőbimbók számára. Mandula, csokoládé, menta, fahéj, kardamom, gyümölcs, alkohol… A kávébabokhoz már a pörköléskor hozzáadjuk a legjobb minőségű, természetes aromákat. Ennek köszönhetően behatol a kávészemcsék mélyébe, és ott hosszú ideig megmarad. A kávé ízesítésének az olcsóbb variánsát, az a pörkölés utáni aromatizálását meghagyjuk "más ínyenceknek".
 7. Honnan származnak a kávébabok? Minden ManuCafe logóval ellátott kávénak megvan a saját származási helye. Néhány exkluzív terméknél még azt is megtudhatja, hogy pontosan hol fekszik az az ültetvény, ahol a kávét betakarították. Az úgynevezett mikrolottokat (microlots) kis mezőgazdasági termelők által választott területeken produkálják, a többi kávécserjéktől elkülönítve. A különleges gondozásnak, a rendkívül kedvező természeti feltételeknek és a gondos feldolgozásnak köszönhetően a mikrolottok egyedi, autentikus ízprofillal rendelkeznek. Ezek gyakran kivételes fajták, amelyek csak korlátozott mennyiségben érhetők el.
 8. Meghódítjuk Önöket a csomagolással is. A kávéinkat hermetikusan lezárt zacskókba csomagoljuk, amelyek egyirányú szeleppel vannak ellátva. Ez a pörkölés utáni gázokat azonnal kibocsátja, de megakadályozza a levegő bejutását a kávéba. A csomagolás nagyon decens, elegáns, és ismételten visszazárható. Ennek köszönhetően minden kávébab megőrzi egyedi tulajdonságait, ellenáll a nedvességnek, a fénynek, és az idegen szagoknak.
 9. Kávé, kávé, kávé. Az ültetvényes kávé széles választéka egy dolgot jelez – mi valóban csak a legjobbat választjuk. Citruszos Etiópia Sidamo, mézes Kuba Serrano Superior, diós Mexico Altura… Több száz tiszta prémium minőségű kávé, több tíz ízesített, és néhány instant kávé. Ezek olyan számadatok, amelyeket egyetlen szupermarketben sem talál meg.
 10. Ha megalapozott a bocsánat kérésünk… akkor bocsánatot kérünk. Noha lelkiismeretesen megkóstoljuk az összes kávénkat, előfordulhat, hogy 100 évente egyszer rossz minőségű kávét szállítunk. Ilyen esetben mély bocsánatkérés mellett, visszatérítjük a termék árát, és egy kis ajándékkal próbáljuk meg kiengesztelni a megrendelőt.
 11. Három csillag. Annak érdekében, hogy az ügyfelünk a lehető legnagyobb mértékben legyen elégedett, elfogadtuk a dTest nonprofit szervezet feltételeit. Mi a háromcsillagos lehetőséget választottuk, ami még fogyasztóbarátibb, mint amit a jogi normák diktálnak.
 12. Minél több, annál olcsóbb. 9900 Ft feletti megrendelésnél, ingyen szállítjuk az otthonába a megrendelését. Válassza ki a kedvenceit, csatoljon hozzájuk valódi belga csokoládét, és egy kóstolókészlet.
 13. Beszélgessen velünk. Nem számít, hogy telefonál, vagy emailen keresztül veszi fel velünk a kapcsolatot. Egész évben, az év minden hónapjában, egész héten, és a hét minden napján az Ön rendelkezésére állunk. Mi kimondottan imádunk a kávéról beszélgetni, ne féljen kérdezni, megosztani velünk a tapasztalatait, és újdonságokat ajánlani. A visszajelzése fontos számunkra. A visszajelzései alapján hangoljuk át az ajánlatainkat, hogy mindig elégedett legyen velünk.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »