06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Indonézia BIO - instant kávé

Kód: 1921

Az indonéz kávé népszerű gazdag, testes íze miatt, amely fűszeres, kakaós, karamellás és néha gyógynövényes jegyeket tartalmaz. Most kipróbálhatja instant változatban is. Kiváló választás mindazoknak, akik gyorsan szeretnének kávét az asztalra tenni anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a minőségben. Az Indonesia BIO 100%-ban a biogazdálkodás elvei szerint termesztett arabicából készül. Kóstolja meg!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
33 763 Ft /1000 g 3 376 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Java / Indonézia
Íz
Íz:
Karamella, Diófélék, Maláta
Feldolgozás
Feldolgozás:
Sprejování
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Arabica BIO 100%

Crema és kávé íz

Indonesia BIO - az instant kávéban nem csak a karamell íze, hanem a diófélék nyomai is megtalálhatók, malátás befejezéssel. Forró vízzel leöntve a kávé sima crema-t képez.

A kávé eredete

Indonéziában a kávéfát (Coffea) a 17. század óta termesztik. Az első kávéültetvényeket Jáva szigetén telepítették, miután a hollandok 1696-ban áthozták a bokrokat. A következő évtizedekben a kávétermesztés elterjedt Szumátrán és Sulawesi szigetén. Az évek során az indonéz kávé megvetette a lábát a piacon, és fontos exportcikké vált. A kereskedők nagyra értékelték kivételes ízét és nagyszerű aromáját, és Európában is jó hírnévre tett szert.

A második világháború után Indonézia számos politikai változáson ment keresztül, amelyek az ültetvények nagy részének államosításához vezettek. Csak az 1980-as és 1990-es években volt lehetőség a kávéipar reneszánszára, amikor a kávéfarmok visszakerültek a magánvállalkozók kezébe. Ma Indonézia a világ negyedik legnagyobb kávétermelője, és a termés több mint 90 százaléka kisgazdáktól származik, akiknek az ültetvényei nem nagyobbak egy hektárnál.

Az indonéziaiak több mint 20 kávéfajtát termesztenek, a "klasszikus" Typica és Caturra fajtáktól kezdve az Arabica és Robusta Hibrido de Timor keresztezéseken át az etiópiai Ramburg és Abesszínia vonalakig. Az Indonéz Kávé- és Kakaókutató Intézet (ICCRI) felügyeli a kávé termesztését, betakarítását és forgalmazását, és olyan feladatokat lát el, mint az ültetvények bővítésére alkalmas területek feltérképezése, a kávéfák betegségeinek kutatása, a gazdák képzése a jobb termelési technikákról stb. Igaz, hogy az indonéz oldódó kávé előállításához általában robusztát használnak. A mi indonéziai bio oldódó kávénk azonban ez alól kivételt képez. Ez egy tiszta arabica termék, így finomabb az íze. Ráadásul biogazdálkodásból származik, tehát ipari műtrágyák, permetszerek és egyéb termékek használata nélkül termesztették, szüretelték és dolgozták fel.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápértékek / 100 g kávé
energia érték: 484 kj / 118 kcal
Zsírok: 0,2
ebből telített zsírok: 0,1
Szénhidrátok: 3,1
ebből cukrok: 3,1
Rost: 34,1
Fehérjék: 7,8
Só: 0,1
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék

Gyors és rendkívülien jó! Az oldható kávé Mexikóból tökéletes választás olyan alkalmakra, ha nincs kéznél kávédaráló, kávéfőző vagy szemes kávé. Elég egy kanállal szórni a kedvenc bögréjébe és forró vízzel leönteni. A harmonikus arabica és robusta keverék bársonyosan krémes, kellemes citrusos véggel. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 763 Ft /1000 g 1 376 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

ECUADORI - liofilizált instant kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ECUADORI - liofilizált instant kávé

Nem rázni, keverni. Az oldható kávét egy szempillantás alatt elkészítheti. Az ekvádori specialitás az Andokból tartalmaz lágy Arabikát és erős Robustát is. Pontosan fél fél arányban. Ennek köszönhetően az íz eredmény kiegyensúlyozott, kellemesen borosan citrusos. Lehet, felfefedezi benne a vadságot és a sokszínűséget, amelyet az ottani természet kölcsönöz. Ekvádor ugyanis a legnagyobb négyzetméternyi terület a biológiai sokféleségével. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
17 809 Ft /1000 g 1 781 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.

PERU BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU BIO LIOFILIZÁLT INSTANT KÁVÉ 100% ARABICA

A legmagasabban elfekvő tó, a legnagyobb város autópálya nélkül, a legmélyebb kanyon... És az instant kávék közül bizony, innen származik az egyik legjobb minőségű. Igen, ez Peru, a sok kontrasztú ország, amely több mint egy évszázados tapasztalattal rendelkezik a kávécserjék termesztésével kapcsolatban. A Puno Norte hagyományos kávétermesztő terület, amely kivételesen nagy szemű, teljes, csokoládé ízű kávészemekkel büszkélkedhet. A liofilizált kávéjuk ugyanolyan magas… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
40 836 Ft /1000 g 4 084 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2023. 12. 20.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »