

Indonézia BIO - instant kávé
Az indonéz kávé népszerű gazdag, testes íze miatt, amely fűszeres, kakaós, karamellás és néha gyógynövényes jegyeket tartalmaz. Most kipróbálhatja instant változatban is. Kiváló választás mindazoknak, akik gyorsan szeretnének kávét az asztalra tenni anélkül, hogy kompromisszumot kötnének a minőségben. Az Indonesia BIO 100%-ban a biogazdálkodás elvei szerint termesztett arabicából készül. Kóstolja meg!
Összetétel
Arabica BIO 100%Crema és kávé íz
Indonesia BIO - az instant kávéban nem csak a karamell íze, hanem a diófélék nyomai is megtalálhatók, malátás befejezéssel. Forró vízzel leöntve a kávé sima crema-t képez.
A kávé eredete
Indonéziában a kávéfát (Coffea) a 17. század óta termesztik. Az első kávéültetvényeket Jáva szigetén telepítették, miután a hollandok 1696-ban áthozták a bokrokat. A következő évtizedekben a kávétermesztés elterjedt Szumátrán és Sulawesi szigetén. Az évek során az indonéz kávé megvetette a lábát a piacon, és fontos exportcikké vált. A kereskedők nagyra értékelték kivételes ízét és nagyszerű aromáját, és Európában is jó hírnévre tett szert.
A második világháború után Indonézia számos politikai változáson ment keresztül, amelyek az ültetvények nagy részének államosításához vezettek. Csak az 1980-as és 1990-es években volt lehetőség a kávéipar reneszánszára, amikor a kávéfarmok visszakerültek a magánvállalkozók kezébe. Ma Indonézia a világ negyedik legnagyobb kávétermelője, és a termés több mint 90 százaléka kisgazdáktól származik, akiknek az ültetvényei nem nagyobbak egy hektárnál.
Az indonéziaiak több mint 20 kávéfajtát termesztenek, a "klasszikus" Typica és Caturra fajtáktól kezdve az Arabica és Robusta Hibrido de Timor keresztezéseken át az etiópiai Ramburg és Abesszínia vonalakig. Az Indonéz Kávé- és Kakaókutató Intézet (ICCRI) felügyeli a kávé termesztését, betakarítását és forgalmazását, és olyan feladatokat lát el, mint az ültetvények bővítésére alkalmas területek feltérképezése, a kávéfák betegségeinek kutatása, a gazdák képzése a jobb termelési technikákról stb. Igaz, hogy az indonéz oldódó kávé előállításához általában robusztát használnak. A mi indonéziai bio oldódó kávénk azonban ez alól kivételt képez. Ez egy tiszta arabica termék, így finomabb az íze. Ráadásul biogazdálkodásból származik, tehát ipari műtrágyák, permetszerek és egyéb termékek használata nélkül termesztették, szüretelték és dolgozták fel.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
A jó előkészítés érdekében válasszon ki egy 90 ml-es kis bögrét.
Használjon 1 vagy 2 teáskanál kávét, és öntse fel a forralt vizzel 90 ° C. A forró víz előkészíti a kávét a jellegzetes ízére.
A kávé elkészítéséhez használjon mindig friss vizet.

























Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 484 kj / 118 kcal |
Zsírok: | 0,2 |
ebből telített zsírok: | 0,1 |
Szénhidrátok: | 3,1 |
ebből cukrok: | 3,1 |
Rost: | 34,1 |
Fehérjék: | 7,8 |
Só: | 0,1 |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

MEXICO instant kávé - arabica és robusta keverék

ECUADORI - liofilizált instant kávé
