06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK ECUADORI ORIGIN 76%

Kód: 991

Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta lelkiismerettel állíthatjuk. A majdnem 80 százalékos kakaó az ekvádori fákról fényességet és varázslatot ad a mindennapjainak.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
24 197 Ft /1000 g 2 420 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Ecuador
Íz
Íz:
Keserű csokoládé

Összetétel

Kakaó Ekvádor 76%, Kakaó vaj, Cukor, Természetes vanília por

Az ízéről

Az Ecuador csokoládé lencsék fantasztikusan keserűen kakaós ízűek. Sűrű, teljes ízűek, amely hosszú ideig megmarad a szájban.

Származása

A República del Ecuador nagyon szorosan kapcsolódik a kakaótermesztéséhez. Míg az egyenlítőn fekvő állam a kakaó mennyiségének csak 4 százalékát termeszti, a minőségi kakaó tekintetében a világtermelés 70 százalékát teszi ki. Kakaóját magasabb minőségű osztályba sorolják, rendkívül enyhe.

Az eredeti kakaófa (Theobroma cocoa) termesztése az Ecuador lakosai számára nagy fontossággal bír, nemcsak mint kiváló kakaó forrás, hanem mint kulturális és társadalmi jelenség. A szövetkezetek összekötik a kistermelőket, figyelmet fordítanak a megfelelő felvásárló árakra (természetesen a kínált áru minőségét is felügyelik), a nyereség egy részét többnyire nagyon szegény családokhoz fordítják vissza. Hozzá kell tenni, hogy az ország 250 évig exportálta a „fekete aranyat”, így nevezik a helyi lakosok a kakaót, míg valakinek eszébe nem jutott valódi ecuadori csokoládét gyártani belőle. Forrása az Arriba kakaófajból betakarított kakaóbab. A magok finom, virágosan-gyümölcsös aromájúak. Ez egy eredetileg indián állam, amelyet 1534-ben hódították meg a spanyolok, a 20. században politikai destabilizálódáson ment keresztül, ma hatalmas adósságokkal néz szembe. A mezőgazdasági földterületek 40 százalékát gazdag földtulajdonosok birtokolják, családi gazdaságok 2/3 nagyon kicsi területeket művelnek meg. A családi gazdaságok nehezen élnek meg, ezért számos földműves a városba költözik magasabb, könnyebb bevétel reményében. Sajnos gyakran a nyomornegyedekben kötnek ki. Ecuador csokoládéja az egyik legjobb a világon. A nemzetközi versenyeken nagy sikert arat, és érmeket gyűjtenek be vele. Az összes turista, aki Ecuadorba látogat, a fantasztikus csokoládé kínálatba botlik már a repülőtéren, a piacokon és a helyi üzletekben. A kakaóbabokat leggyakrabban a Mania, Los Rios és az El Oro területén dolgozzák fel.

A kakaómagtól nagyon hosszú út vezet, amíg csokoládé nem lesz belőle. A kakaófa terméséből eltávolított kakaómagokat megtisztítják, ezután néhány napig fermentálnak, majd szárítják. A következő lépés a pörkölésük, aprításuk és az őrlésük. A keletkező kakaótömegtől külön választják a kakaóvajat és a kakaót. Ebből a két összetevőből készül a csokoládé. A technológia lépések közt megtalálhatók az emulgeálás, temperálás, hűtés...

Meglepő lehet, hogy a szilárd csokoládé csak 1847 óta ismeretes. Addig az ideig a kakaót italokhoz adagolták, leggyakrabban vízhez, tejhez.

Rengeteg oka van annak, hogy miért együnk csokoládét. Az antioxidánsok, vitaminok és ásványi anyagok magas tartalma révén a csokoládé jó hangulatot és pozitív energiát nyújt a fogyasztójának. Nem hiába szerepel a kakaó az úgynevezett szuperélelmiszerek listáján, az űrhajósok is az univerzumba való utazásaik során csokoládéval vannak felszerelve.

Az Ecuador csokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. 42% kakaó szárítmányt tartalmaz.

Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó és vanillin allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat tartalmazhat.

12-20 ° C-on tárolandó.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben.

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2 414 kJ / 577 kcal
Zsírok: 46 g
ebből telített zsírok: 27,7 g
Szénhidrátok: 24,3 g
ebből cukrok: 20,6 g
Fehérjék: 8,6 g
Só: 0,02 g
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 040 Ft /1000 g 1 704 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK TANZANIE ORIGIN 75%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK TANZANIE ORIGIN 75%

Casanova és madam du Barry is megadta magát neki. Az aztékok is imádták. Mi a csokoládé iránti csodálatot a tökéletességig valósítottuk meg. Nemcsak italokban található, de élelmiszerekben, krémekben, parfümökben és még ki tudja hol mindenhol. Merítse bele szaglószervét az elbűvölő illatba, nyalja le szájáról a keserű finomságot. A Tanzániából szállított csoki lencsékből bármit készíthet, amire csak gondolni tud. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
27 040 Ft /1000 g 2 704 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO PERU 81%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO PERU 81%

Csokoládé imádók két csoportja létezik. Az egyik csoport tagjai minden féle és minden mennyiségben, a másik csoport a finomságok és specialitások után nyomoz. Akármelyik csoportba is tartozzon, ne hagyja ki a perui 81 százalékosat, amely még ráadásul csokoládé Grand Cru Bagua Nativo. Először is megörvendezteti az exkluzív íz élménnyel, másodszor a tudattal, hogy ez az autentikus ősi kakaótermés szétolvad a szájban. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
20 970 Ft /1000 g 2 097 Ft /100 g
Szállítjuk péntekig, 2023. 09. 29.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »