06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Zöld Kávé Brazil Santos - bab

Kód: 1806

A zöld kávé a fogyókúrás termékek piacán először 2012-ben jelent meg. Mostanra érte el a legnagyobb érdeklődést és az egész világon nagyon népszerű. A zöld kávé kivonata kapszula vagy tinktúra formájában is felfedezhető a gyógyszertárak polcain. De mi megvagyunk róla győződve róla, hogy legjobban az működik, ami a természethez a legközelebb áll. Ezért is hiszünk a zöld kávészemek erejében.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 508 Ft /1000 g 951 Ft /100 g
Szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Sao Paulo
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1300m
Íz
Íz:
Zöld tea
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

A KÁVÉ ÍZE ÉS HABJA

A zöld kávé egy kicsit olyan ízű, mint a zöld tea. Lágy, enyhén édeskés, nem keserű és nem tartalmaz különleges aromát sem. Az ízprofil becsületes tanulmányozása során pörkölt kávé enyhe ízét is felfedezheti. Az embereknek meg kell szokniuk a zöld kávé ízét, de nem tart sokáig, hogy megszokják, és rendszeres részét képezik ételeiknek. A zöld kávé nem képez habot.

A KÁVÉ SZÁRMAZÁSA

A napos Brazília kávéja világszerte elismert. Ezért is vásároljuk a zöld kávéinkat Sao Paulo délkeleti régiójából. A földművesek, akik a kávé termesztésével foglalkoznak általában kistermelők. A kávé nyeresége és minősége a családjaiktól függ, ezért maximális gondoskodással törődnek a kávéültetvényeikről. Mivel az ültetvények Sao Paulo nehezen elérhető dombjain találhatók, az alig hozzáférhető terep megakadályozza az ipari műtrágyák vagy permetek használatát, mivel a kávébokrok közötti mozgás nagyon nehéz. Az innen származó kávé csaknem bio minőségű.

A Coffea arabica kávé gyümölcse folyamatosan érlelődik, így a betakarítása szinte folyamatos. A vörös bogyókat kézzel szedik és nagy zsákokban szállítják a feldolgozó gazdaságokba. Ott az úgynevezett átmosással nyerik ki a zöld kávét. Az érett kávécseresznyéket vízbe öntik, és egy speciális eszközzel préselik össze, hogy kiszabaduljanak a magok a bevonatukból. A magokat ezután fermentáló edényekben fermentálják. Előszőr napfényen szárítják, majd a szárító helységben. A cél a kávébab 10% -os nedvességtartalmának elérése.

A zöld kávé nem pörkölődik, természetes marad.

A KÁVÉ HATÁSAI

A pörkölés nélküli kávébab sokkal több egészségre pozitívan ható anyagot tartalmaz, mint a pörkölt kávé. Nem kezelik magas hőmérsékleten, így nem csökken az antioxidáns vagy a koffein tartalma. Az alapvető vegyi anyag, amely végett a zöld kávé annyira népszerű, a klorogénsav.

A klorogénsav CGA néven ismert hatásai:

  • Ösztönzi a zsírveszteséget
  • Megelőzi a cukrok zsírokká való átalakulását
  • Felgyorsítja a zsírégetés folyamatát és támogatja a túlsúly csökkenését
  • Csökkenti az éhség érzetét

A koffein hatása a zöld kávéban:

  • Elűzi a fáradtságot, javítja a koncentrációt
  • Hozzájárul a mentális és fizikai frissességhez
  • Fellazítja a simaizmokat és mérsékeli a fájdalmat
  • Javítja a teljesítményt, mentális és fizikai értelemben is

A CGA-sav mennyisége 60 000 mg / 1 kg.
Zöld kávé antibakteriálisan hat, csökkenti a cukorbetegség vagy a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát.Az is fontos, hogy a zöld kávé fogyasztása enyhíti az éhség érzetet.

FIGYELEM: A zöld kávé magvai nagyon kemények, megőrlésükhöz nagyon jó minőségű őrlőgépet használjon. A rendelkezésükre álló átlagos eszközöket károsíthatják a zöld kávészemek.Éppen ezért csak durvára őrölje meg a kávéját. A kávét csak forró vízzel öntse le, vagy a franche press kávéfőző használatát ajánljuk az elkészítéséhez.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

A Zöld kávé csomagolásának bemutatása

A zöld kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a zöld kávé karakterét. A zöld kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. Egy adaghoz használjon körülbelül 7 g kávét (2 kávés kanál) adagonként.
  2. Öntse le (150 ml) forrásban lévő vízzel, és hagyja, kb 5 percig állni.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MEXICO MARAGOGYPE BARRANCO HAND szemes kávé

Ha nincs inspirációja, elszálltak az ötletei vagy akkora a feje, mint a ház... akkor itt a legmegfelelőbb idő a következő csésze illatos kávéra. És miért ne lehetne a mexikói nyalánkság átható illattal és édes ízzel. Maragogype Barranco Hand a prémium termékei közé választotta a Nespressot is. Feledhetetlen  élményben lesz része a kitűnő kávéval! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
24 607 Ft /1000 g 2 461 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

INDIE MONSOON MALABAR AA GRADE szemes kávé

Legnépszerűbb, legérdekesebb és a legjobb minőség. A Monsoon Malabar AA ültetvény kávé joggal jutott az első helyre az összes indiai kávé közül. Egyedülálló feldolgozási eljárás, amelynek eredménye a gyönyörű sárga szemek füstös és föld ízzel, amely az eredetiségét adja. Kóstolja meg, a kávét, amelyet a szél és a monszun esők ostoroztak! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 639 Ft /1000 g 1 464 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.

MÁLNÁS SZEMES KÁVÉ
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MÁLNÁS SZEMES KÁVÉ

Mi jut az eszébe, ha azt mondjuk nyár? Nekünk a málna illata jut az eszünkbe. Egy málnással benőtt lejtő, a lenyugvó nap, és a kakukk távoli hívása. Most hasonló romantikát válthat ki, csupán azzal, hogy lenyalja a kávés kanalát. Elég, ha egy vízforralót készít elő, a Málnás szemes kávét, és meghívja az Ön számára a legkedvesebb személyeket vendégségbe. Mindezt évszaktól függetlenül megteheti. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 459 Ft /1000 g 1 446 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk kedd, 2022. 10. 04.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »