06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TÖRÉKENY TORKOSSÁG szemes kávé

Kód: 46

Kóstolta már augusztusban a karácsonyi süteményeket? Ha igen, akkor igazat ad nekünk, hogy nagy örömöt adnak! A törékeny csokoládés, vaníliás és kókuszos darabok nem muszáj, hogy csak decemberbe kerüljenek az asztalára. Élvezze az ünnepi íz és illat kompozíciót az év bármely időszakában. A művészien aromázott kávéval mindennap karácsonyt tarthat!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Fajta
Fajta:
Typica
Vidék
Vidék:
Puno Norte
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1900m
Íz
Íz:
Édesség
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%, Természetes aroma

A kávé íze és habja

A finomság, amellyel a kedves vendégeit megkínálhatja, most a 100%-os arabica kávé formájában jelent meg. A kávé teljes testét kiegészítik a vanília, csokoládé, dió, méz és a kókusz tónusai. Ez a fajta kávé csak minimális savassággal rendelkezik. A habja puha, sűrű és rugalmas.

A kávé származása

A Typica egy alapvető arab kávéfajta. Etiópiából származik, de napjainkban már világszerte számos ültetvényen termesztik. A kávécserjék 4 méteres magasságig növekednek, bár nem magas hozamú, de gyümölcsei minősége messze felülmúlja más fajták terméseit. A gazdálkodók a dél-amerikai kis ültetvényeiken a tengerszint feletti magasságnak, a különleges éghajlatnak és a páratartalomnak köszönhetően rendkívül finom szemes kávét termelnek. Köszönhető ez továbbá annak is, hogy a gazdálkodók semmiféle kémiai permetet és trágyát sem használnak a földjeiken. Az Andokból származó kávét gyakran organikusan termesztett kávénak is nevezik. A kávé gyümölcse, az úgynevezett kávécseresznye 9-14 hónapig érlelődik. Épp ezért fokozatosan kell őket betakarítani. A Typica fajta kávét átmosási technikával dolgozzák fel. Ez annyit jelent, hogy a bogyókat vízbe öntik, zúzólemezek segítségével a kávébaboktól eltávolítják a bevonatukat. Az így kapott kávébabokat tovább fermentálják a vízben, ez a folyamat körülbelül 36 órát vesz igénybe. A fermentálást a szárítás követi, amelyet vagy szárítókban végzik, vagy pedig a természetes napsütésen. Mindkét esetben nagy figyelmet kell fordítani arra, hogy a kávét ne támadja meg a penész.

A kávé pörkölése olyan folyamat, amelyet közvetlen a kávé elfogyasztása előtt (pár nappal) kell elvégeznünk. Ezért pörköljük mi is a kávébabokat csak közvetlenül az Ön megrendelése után. Ha ízesített kávét választ, az aromatizálása a pörkölés előtt történik. A pörkölőmesterünk közvetlen a zöld kávébabokra természetes olajat permetez, és csak ezután kerül sor a pörkölésre. Ez drágább technológia, mint a kávé pörkölése után történő ízesítés, viszont sokkal jobb eredményeket produkál. A mi ízesített kávéink tovább megtartják aromájukat és ízüket. Ezenkívül az aroma soha nem emelkedik felül a kávé természetes tulajdonságain, hanem harmonikusan egészíti ki.

Ízesített kávé elkészítése automata kávéfőzőben

Ha ízesített kávét kíván használni automatikus adagolóval ellátott automata kávéfőzőben, javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy ez lehetséges a kávéfőző használati útmutatójában. Ha a készülék gyártója nem ad információt az ízesített kávéról, kérjük, kövesse az alábbi ajánlásokat.

A természetes aroma, amellyel a kávé ízesített, hosszabb ideig tartó érintkezés esetén reakcióba léphet a tartályban lévő műanyagokkal, és kifehéredhet.

  • A kávéfőzőbe mindig csak annyi ízesített kávét töltsön be, amennyit azonnal elfogyaszt.
  • Az ízesített kávé elkészítése után a következő csésze legyen aromamentes kávé. Ez megtisztítja a készüléket a természetes aromás anyagok maradványaitól.

Ugyanezt a szabályt kell betartani az ízesített kávé őrlésénél (kézi és elektromos).

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BELGA PRALINÉ szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BELGA PRALINÉ szemes kávé

Az élet olyan, mint a bonbon... Ne legyen szerény és válassza a legjobbat. A belga praliné a minőségi ültetvény-kávé hullámán örömöt okoz, élénkít és simogat. A száz százalékos arabikát perui csokoládé aromával ízesíteni zseniális ötlet. Értékelni fogja nyugodt reggelinél vagy ünnepi ebéd után. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 465 Ft /1000 g 1 046 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

KRÉMES KEKSZ - szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KRÉMES KEKSZ - szemes kávé

Csokoládé és tej, fekete-fehér. A legjobb íz és színkombináció azok számára, akik szeretik a töltött kekszet. Ha egy kicsit ropogós, akkor azonnal hozzá párosítja a finom tejet és az édes aromás kakaót. Nem nehéz beleszeretni. Ahhoz, hogy nyugodtan élvezhesse a kedvenc krémmel töltött kekszét anélkül, hogy aggódnia kellene a felszedett kalóriák végett, egy speciális "kekszes" kávéval kedveskedünk Önnek. Rendkívül finom, csak bátran próbalja ki! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 465 Ft /1000 g 1 046 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

CSOKOLÁDÉS - NARANCSOS szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉS - NARANCSOS szemes kávé

A 100% Arabica ennek a kávénak teljes testet és finom csokoládés ízt ad. Néhány csepp természetes narancs aroma hozzáadásával a kávé frissességet kap. Ez az unhatatlan ízkombináció nem szabad, hogy hiányozzon az Ön háztartásásból sem. Tökéletes kedves vendégek fogadásához, vagy szép estékhez kettesben a párjukkal. A csokoládés-narancsos kávét akkor is értékelni fogják, amikor jegeskávét készítenek belőle, illetve akkor is, amikor a klasszikus forró változatát választják… Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
10 465 Ft /1000 g 1 046 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »