06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

TAVASZI ESZPRESSZÓ KEVERÉK - ajándék doboz 200 g

Kód: 1648

A keverék összes tónusa egyedi, mégis együtt gyönyörű szimfóniát alkotnak. A limitált kiadású eszpresszó keverék összetételével a tavaszi napok fiatalságát, lendületét és frissességét hozza el Önnek. Az egyedileg pörkölt prémium egyfajú arabicák kombinálásával olyan ízprofilt értünk el, amely virág ízű, a jázmin elemeit tartalmazza, és mézes ízű befejezéssel okoz örömet a fogyasztójának.

4 472 Ft ÁFA-val
3 521 Ft Áfa nélkül
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Összetétel

Arabica 100%

A keverék íze

A Tavaszi  eszpresszó szemes kávékeveréket gondosan válogatott single origin specialitásokból állítottunk össze. Az arabicák mindegyike egyedi ízt és illatot kölcsönöz a keveréknek, ami rendkívül jó testű eszpresszót eredményez, amelyet frissnek írhatunk le, de nem savas. Erre kapcsolódik a virágok édes nyoma, a jázmin nagyon kellemes tónusaival. A kávé utóíze kellemesen mézes, amely igazán hosszú ideig megmarad a szájban. Ez az eszpresszó keverék mindenféle eszpresszó elkészítéshez alkalmas, ugyanakkor érdekes eredményeket érhet akkor is, ha chemexet, vagy ha filtert fog használni a kávé elkészítéséhez. 

A kávé eredete

A minőségi eszpresszó keverékek elkészítése szó szerint alkímia. Az elején rá kell lelni a legjobb minőségű kávészemekre, át kell őket válogatni, végül a kávészemeket a fajtájuktól függően különböző hőmérsékleten kell megpörkölni. A kombinációjukkal, a pörkölésükkel, a kóstolásukkal, olyan speciális keveréket hozunk létre, amely íze tökéletes egyensúlyban van. Miután kinyitja a kávékeverék tasakját, különböző színű kávészemeket fog látni (ellentétben az úgynevezett olasz eszpresszóval, amelyben az összes fajtát egyidejűleg pörkölik, ami némelyikük túlpörkölését, vagy alulpörkölését okozhatja). Mi szeretünk játszani, és a pörkölőnk a pörkölés igazi mestere. Ezért most egy limitált, egyedi, tavaszi jellegű eszpresszót mutatunk be Önnek. Olvassa el, hogy milyen finomságokból állítottuk össze. A mérleg és a saját ízlelőbimbóink kiegyensúlyozásához három singl origin Speciality Coffee-t használtunk fel. Az ültetvényes, egyfajta arabicák Peruból, Panamából és Guatemalából származnak, amelyek a keveréknek pont azt a frissességet adják, amelyre vágyunk, továbbá virág, kakaó és gyümölcs tónusokat, így a keverék eredménye harmonikus és egyúttal többrétegű is.

Peru G1 Tres Mosqueteros arabica az esőerdőkkel borított San Martin régió északi részéből származik. Az 1200–1900 méter tengerszint feletti magaságban az ültetvényeket kistermelők kezelik, a betakarított kávéfák gyümölcseit átmosási technikával dolgozzák fel. A gazdálkodók a Cooperativa Agraria Cafetalera Alto Mayo nevű szervezethez csatlakoztak, ez egy transzparens előállítású speciális kávét támogató szervezet, amely továbbá hozzájárul a környezetvédelméhez, valamint a munkavállalók családjainak és azok közösségének a gondozásához. A Peru G1 Tres Mosqueteros a jázmin ízével, valamint a gyümölcsök és a vörös bogyós gyümölcsök könnyed ízével járul hozzá ehhez a keverékhez. A Panama Boquete single estate speciality gondoskodik a keverék mézes ízű, friss jázmin illatú fekete tea befejezéséről. Ez a kávé a legrégebbi, és a legjobb panamai kávévidékről származik, amely a Baru vulkán lábánál található. A helyi betakarítás jellegét a vulkáni altalajnak és a rendszeres csapadéknak köszönhetjük. Érdemes megjegyezni, hogy a Boquete régióban a panamai kávé teljes mennyiségének csak az egy százalékát termelik, tehát ez egy nagyon ritka és viszonylag elérhetetlen fajta. A kávébabok a körülbelül 2000 méteres tengerszint feletti magasságban található kis Maritza Quintero farmból származnak, amelyeket átmosási technikával dolgoznak fel.

Végül említsük meg a Guatemala Golden Flakes of Jumay-speciality-t. Ez az arabica szép kontrasztban áll a két előző kávéval. A kávé íze erősebb - kakaós, fűszeres tónusokkal rendelkezik. A felhasználásával úgy tűnhet, hogy a keverék ízei rendeződnek, és egybe olvadnak. A Panama Boquete-hez hasonlóan a Guatemala Golden Flake is vulkanikus talajon nőtt fel, magasan a hegyekben (1500–1700 méter tengerszint feletti magasságban). A Jalapa régió az ország északkeleti részén található, három vulkán szomszédságában. Az innen származó kávészemeket is átmosási technikával dolgozzák fel. Ennek köszönhetően megőrzi természetes édességét és a frissességét.

Összetétele 

Peru G1 Tres Mosqueteros
Panama Boquete single estate speciality
Guatemala Golden Flakes of Jumay-speciality

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


PERU ANDES GOLD szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

PERU ANDES GOLD szemes kávé

Azok számára, akik szeretik a megtartani a tempót, de a kávéház rajongóinak is gazdag és személyre szabott ínyencséget hoztunk. A dél-amerikai kávé valódi öröm forrás - megtalálhatjuk benne a kedvenc kombinációt, az édes csokoládét és gyümölcsöt minimális mogyoró utóízzel. Az alacsony savasság adja a kellemes könnyedséget ennek a száz százalékos arabikának. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
9 451 Ft /1000 g 945 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021

ÉDES KUBA -  ajándék doboz 200 g
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

ÉDES KUBA - ajándék doboz 200 g

Ajándékozza meg szeretteit egy szép ajándékkal, amely örömet szerez mind az elme, mind az ízlelőbimbók számára! Készítettünk önnek egy exkluzív kávé csomagot ajándékdobozban."Élvezze a kávé jellegzetes csokoládés és karamellás ízét".A doboz teljesen tele van szemes kávéval. Több az áru részleteiben
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021
4 584 Ft ÁFA-val

RENDKÍVÜLI  MEXICÓ - ajándék doboz 200 g
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

RENDKÍVÜLI MEXICÓ - ajándék doboz 200 g

Ajándékozza meg szeretteit egy szép ajándékkal, amely örömet szerez mind az elme, mind az ízlelőbimbók számára! Készítettünk önnek egy exkluzív kávé csomagot ajándékdobozban.   "Vesszen el a nagyszemű kávé szemek és az egzotikus gyümölcsök között". A doboz teljesen tele van szemes kávéval. Több az áru részleteiben
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021
5 523 Ft ÁFA-val
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »