06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen póstaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Puerto Rico 360 RESERVA - SZEMES KÁVÉ

Kód: 1361

Aki a tökéletes kávét keresi, az pont megtalálta. A Hacienda San Pedro gazdag kávé babokat termel, lágyan bársonyos ízű, félig édes aromával. Megtalálja a finom csokoládé érintését és fűszereket. Éppúgy, mint az íze érdekes, az  emberek története is olyan érdekes, amelynek köszönhetően létrehozták. A szorgalom, gondos megközelítés a termesztésre és a betakarításra a legmagasabb kivételesség garanciája. És légy óvatos, évente csak 1000 zsákot termelnek!

Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 1. 31. 2020
DPD Szállítjuk 1. 31. 2020 890 Ft
Magyar Posta Szállítjuk 1. 31. 2020 890 Ft
Csomagküldő Szállítjuk 1. 31. 2020 690 Ft
Nagy csomagolás:
32 766 Ft ÁFA-val
16 792 Ft ÁFA-val
9 325 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
4 545 Ft ÁFA-val
2 558 Ft ÁFA-val
Darálás:
Ne fizessen póstaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Puerto Rico
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Hacienda San Pedro
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1200m
Íz
Íz:
Csokoládé, fűszerek
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Krém és a kávé íze

Puerto Rico 360 Reserva kiváló minőségű arabika. Gazdag, kissé karamellizált aromája van, lágy, bársonyos és ízletes. Az alhangban a csokoládé és az aromás fűszerek, például a zsálya és a rozmaring finom árnyalata azonosítható. Ez a szemes kávé kiválóan alkalmas eszpresszó készítésére. A kapott ital meg fogja lepni többrétegű ízével és könnyű, összetartó krémével.

Eredet

Puerto Rico a Karib-tengeren található, és bár állampolgárai szintén amerikai állampolgárok, Puerto Rico nem tartozik egyik államához sem. Érdemes megjegyezni, hogy Puerto Ricóban szinte csak spanyolul tud beszélni, bár az angol a hivatalos nyelv.

A Nagy Antillák hegyvidéki szigete számos más okból is érdekes - ezek változatos természetűek, sok ritka állat- és növényfajjal, vízesésekkel, trópusi erdőkkel és gyönyörű strandokkal. És természetesen a kávé, amelyet a Puerto Rico-ban 1736 óta termesztenek. Azt mondták, hogy a XIX. Század végi terjeszkedés egy spanyol fiút érdemelte meg, aki 13 éves korában szüleivel érkezett Puerto Ricóba. Neve Emeterio Atienza volt, nagyon szorgalmas és gyorsan az ország egyik legrangosabb ültetvényének vezetője. A természet tisztelete, a jó szív és a helyi emberekkel fenntartott meleg kapcsolatok alapján Don Emeterio 1930-ban vásárolt egy farmot a Jauyuya Coabey térségében, és Hacienda San Pedro-ként kereszteltette. Most a gazdaság negyedik generációja. Roberto Atienza unokája alatt alkotják a világ egyik legjobb kávéját.

Azt mondják, hogy Roberto olyan figyelemmel és szeretettel felügyeli az egész kávétermelési folyamatot, hogy amikor a babot megszárítják, az éjszakákat a dobok mellett tölti. A nagyapámhoz hasonlóan azt mondta, hogy várja a legmegfelelőbb pillanatot, amikor helyénvaló eltávolítani a kávét és befejezni a szárítást.

Tetszik a Hacienda San Pedro Puerto Rico-i kávé története? Ha meglátogatja az országot, feltétlenül nézze meg a múzeumot, amelyben a farm és a kávézó működik. Vezetett túrák szombaton és vasárnap érhetők el. A távolról érkező utazók a farmon is megszállhatnak.

Végül helyénvaló tisztázni ennek a kávénak a nevét. A 360 Reserva egy társaság, amelyet a hacienda tulajdonosok, Roberto Atienza, felesége Alba, lánya Rebecca és férje Etienne alapítottak. A Puerto Rico-i exportőrök, Jaime Fortuno és Susan Seitzer mellett egyedülálló kávéíz-profilot képviselnek, eróziós védelmi programokat vezetnek be, innovatív projektekben vesznek részt, és különös figyelmet fordítanak a kávébogyók feldolgozására. Szabadalmaztatott „360 Reserva wet processing” technológiájuk révén a kávébab egyedülálló, jellegzetes ízű és erősebb testű.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

  1. A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
  2. Egy csésze kávéhoz  használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
  3. Kb. 95 °C-os vízzel  öntse le a kávét.
Íz és tónusk:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


15% KEDVEZMÉNY
BRAZÍLIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA

Szuper lágy, kivételesen illatos és édesen csokoládés. A kávé a népszerű Fazenda da Lagoa (Farm a tónál) brazil ültetvényről a világ leglátogatottabbjai közé tartozik. Az esőerdő karjai között érik, hegyekkel és kristálytiszta tóval körbevéve. Közepes intenzitással pörköljük, hogy megmaradjon a tökéletesen sima testessége és gyümölcsös aromája.  Több az áru részleteiben
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 1. 31. 2020
Nagy csomagolás:
10 182 Ft ÁFA-val
5 442 Ft ÁFA-val
3 104 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 610 Ft ÁFA-val
974 Ft ÁFA-val
Darálás:

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 1. 31. 2020
Nagy csomagolás:
11 766 Ft ÁFA-val
6 247 Ft ÁFA-val
3 545 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 818 Ft ÁFA-val
1 091 Ft ÁFA-val
Darálás:

15% KEDVEZMÉNY
Zöld  kávé SZUPER KARCSÚ ALAK - FAHÉJ - csak darálva
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

Zöld kávé SZUPER KARCSÚ ALAK - FAHÉJ - csak darálva

Vannak, akik a gyógyszerek hatásaiban hisznek, és vannak, akik a természet csodáiban. Mi a második csoporthoz tartozunk, így amikor fogyásról van szó, zöld kávéra fókuszálunk fahéjas ízesítéssel. Egy kiló Szuper karcsú vonalak fahéj ízesítésű zöld kávé- 100 000 milligramm CGA-t tartalmaz! Ennek köszönhetően a szervezet hatékonyan égeti a zsírokat és méregtelenít, továbbá a fahéjnak köszönhetően ezek a hatások megemelkednek. Két ultra zsírégtő anyag egyben – ezt feltétlen ki… Több az áru részleteiben
Frissen pörköljük és szállítjuk péntekig, 1. 31. 2020
Nagy csomagolás:
11 195 Ft ÁFA-val
5 948 Ft ÁFA-val
3 377 Ft ÁFA-val
Kis csomagolás:
1 740 Ft ÁFA-val
1 052 Ft ÁFA-val
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »