Puerto Rico 360 RESERVA - SZEMES KÁVÉ
Aki a tökéletes kávét keresi, az pont megtalálta. A Hacienda San Pedro gazdag kávé babokat termel, lágyan bársonyos ízű, félig édes aromával. Megtalálja a finom csokoládé érintését és fűszereket. Éppúgy, mint az íze érdekes, az emberek története is olyan érdekes, amelynek köszönhetően létrehozták. A szorgalom, gondos megközelítés a termesztésre és a betakarításra a legmagasabb kivételesség garanciája. És légy óvatos, évente csak 1000 zsákot termelnek!
Összetétel
Arabica 100%Krém és a kávé íze
Puerto Rico 360 Reserva kiváló minőségű arabika. Gazdag, kissé karamellizált aromája van, lágy, bársonyos és ízletes. Az alhangban a csokoládé és az aromás fűszerek, például a zsálya és a rozmaring finom árnyalata azonosítható. Ez a szemes kávé kiválóan alkalmas eszpresszó készítésére. A kapott ital meg fogja lepni többrétegű ízével és könnyű, összetartó krémével.
Eredet
Puerto Rico a Karib-tengeren található, és bár állampolgárai szintén amerikai állampolgárok, Puerto Rico nem tartozik egyik államához sem. Érdemes megjegyezni, hogy Puerto Ricóban szinte csak spanyolul tud beszélni, bár az angol a hivatalos nyelv.
A Nagy Antillák hegyvidéki szigete számos más okból is érdekes - ezek változatos természetűek, sok ritka állat- és növényfajjal, vízesésekkel, trópusi erdőkkel és gyönyörű strandokkal. És természetesen a kávé, amelyet a Puerto Rico-ban 1736 óta termesztenek. Azt mondták, hogy a XIX. Század végi terjeszkedés egy spanyol fiút érdemelte meg, aki 13 éves korában szüleivel érkezett Puerto Ricóba. Neve Emeterio Atienza volt, nagyon szorgalmas és gyorsan az ország egyik legrangosabb ültetvényének vezetője. A természet tisztelete, a jó szív és a helyi emberekkel fenntartott meleg kapcsolatok alapján Don Emeterio 1930-ban vásárolt egy farmot a Jauyuya Coabey térségében, és Hacienda San Pedro-ként kereszteltette. Most a gazdaság negyedik generációja. Roberto Atienza unokája alatt alkotják a világ egyik legjobb kávéját.
Azt mondják, hogy Roberto olyan figyelemmel és szeretettel felügyeli az egész kávétermelési folyamatot, hogy amikor a babot megszárítják, az éjszakákat a dobok mellett tölti. A nagyapámhoz hasonlóan azt mondta, hogy várja a legmegfelelőbb pillanatot, amikor helyénvaló eltávolítani a kávét és befejezni a szárítást.
Tetszik a Hacienda San Pedro Puerto Rico-i kávé története? Ha meglátogatja az országot, feltétlenül nézze meg a múzeumot, amelyben a farm és a kávézó működik. Vezetett túrák szombaton és vasárnap érhetők el. A távolról érkező utazók a farmon is megszállhatnak.
Végül helyénvaló tisztázni ennek a kávénak a nevét. A 360 Reserva egy társaság, amelyet a hacienda tulajdonosok, Roberto Atienza, felesége Alba, lánya Rebecca és férje Etienne alapítottak. A Puerto Rico-i exportőrök, Jaime Fortuno és Susan Seitzer mellett egyedülálló kávéíz-profilot képviselnek, eróziós védelmi programokat vezetnek be, innovatív projektekben vesznek részt, és különös figyelmet fordítanak a kávébogyók feldolgozására. Szabadalmaztatott „360 Reserva wet processing” technológiájuk révén a kávébab egyedülálló, jellegzetes ízű és erősebb testű.
Kávé csomagolásának bemutatása
A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.
Használati útmutató
- A kávét a fajtájának megfelelően őröljük le.
- Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
- Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.