06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

DZSEZVA KÁVÉKIÖNTŐ ROZSDAMENTES ACÉL 380 ml

Kód: 1286

Ha kedveli a modern formatervezést és szeretne hagyományosan kávét készíteni, akkor a rozsdamentes acél dzsezvát próbálja ki. A török kávé elkészítésére alkalmas. A felső szélén található gallér megakadályozza a kifolyást. A könnyű kiöntésre a felső részen kis csőr van kialakítva.

5 632 Ft ÁFA-val
4 435 Ft Áfa nélkül
Jelenleg nem elérhető
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

2-4 csészéhez alkalmas, a csészék méretétől függően.

Térfogat: 380 ml

Méret: alsó átmérő 7,5 cm, magassága 8 cm

A dzsezva mindenféle  típusú tűzhely, kivéve az indukciót

Használati útmutató

1. A kávét nagyon finom érdességig őrölje. Por alakú formában kell lennie.

2. Használjon kb. 7 g őrölt kávét 50 ml vízre 1 kávéra.

3. Tegye a dzsezvát a hőre, adjon hozzá 20 ml vizet és cukrot fűszerekkel (attól függően, hogy milyen fűszereket ad hozzá, pl. Kardamom). A kávé-cukor arány 2 teáskanál kávé és egy teáskanál cukor.

4. Várja meg, amíg a víz forrni kezd a cukorral, hogy a karamella kialakuljon. Ezután adjon a dzsezva 2/3-ához vizet, és adjon hozzá őrölt kávét.

5.Várja meg, amíg a kávé elkezd forrni és a hab eléri a dzsezva felső szélét  majd távolítsa el a dzsezvát a tűzhelyről, és tegye a csészébe a habot.

6. Ezután ismét forraljuk fel a kávét, és még kétszer ismételjük meg ugyanezt az eljárást.

7. Végül tegye félre a dzsezvát, és hagyja 30 másodpercig leülepedni.

8. Öntse a kávét egy pohárba.

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »