

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VENEZUELA ORIGIN 72%
A Criollo kakaóbabok termését termelik ott, a legrangosabb csoki gyárakba szállítják, és nagy hangsúlyt fektetnek az organikus földművelésnek. Igen, a dél-amerikai Venezuela kesernyés édes illattal és ízzel a térképen állandó hellyel rendelkezik. Találja ki, mit neveznek ott "pénznek, ami a fákon nő". Helyes - a kakaó babokat!
Összetétel
Kakaó Venezuela 58%, Kakaó vaj, Cukor, Természetes vanília porAz ízéről
A 72% kakaó tartalmú keserű csokoládé valóban teljes és tömör. A keserűsége mégsem rontja el az íz-élményt. A venezuelai származású csokoládé lencsék tartósan meleg érzést hagynak a szájban
Származása
Venezuela egyes források szerint az első kakaó exportőr volt a történelemben. Az 17. század elején legalizálták a feketepiacot, amelyen a helyi termelők, akik a kakaófákat termesztették (Theobroma cacao) és a terméseiket, a kakaóbabokat Hollandiába, Angliába vagy Franciaországba adták el.
A történész, ínyenc és a Center of Gastronomic Studies megalapítója, Mr. Lovera azt állítja, hogy a kakaófákat először Mérida és Trujillo magas völgyeiben találták Venezuela nyugati részén, és onnan terjedtek el a szomszédos területekre. A neves kakaó szakértő César Guevara szerint pedig a Criollo kakaó fajták Maracaibo tó déli partjáról származnak, míg a Forastero fajta az Amazonas medencéjében őshonos. A kakaófa magjait mind az indián férfiak, mind az állatok és a szél terjesztették.
Bolivar a nevében a híres őshonos Simón Bolívarra utal. Az ország történelmét alapvetően befolyásolta Kolumbusz Kristóf, aki a híres 1492-es évben szállt itt partra.
Napjainkban Venezuela az úgynevezett 21. századi szocializmus véget nem működik túl jól. Az országban 2014-ben volt a legmagasabb az infláció a világon (63,4%), 2016-ban gyakori volt, hogy élelmiszert osztottak ki az éhező emberek közt.
A társadalmi-gazdasági nehézségek ellenére a venezuelai gazdászok képesek kakaófákat termeszteni, melyek termései a világ legmagasabb minőségű kakaójának a forrása. Európa-szerte és másutt is presztízst szerzett, számos versenyen pedig díjakat takarít be. A páratlan kakaó és a venezuelai csokoládé mögött a munkások mindennapi munkája és kakaófákról való gondoskodása, a termések betakarítása, és a magvak gondos feldolgozása áll. Az eredménye a csokoládé, amit mi is élvezhetünk.
A csokoládé egészséges antioxidánsokat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. Ennek az egyedülálló kombinációnak köszönhetően a kakaó a szuperélelmiszerek közé tartozik. A csokoládé segít fenntartani a jó hangulatot, hozzájárul a mentális jóléthez és támogatja a szervezetet a fertőző és civilizációs rendellenességek elleni küzdelemben.
A Venezuela csokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas.
Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó és vanillin allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat tartalmazhat.
12-20 ° C-on tárolandó.
Figyelem
Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja. |
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben .










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2 324 kJ / 559 kcal |
Zsírok: | 37,4 g |
ebből telített zsírok: | 22,9 g |
Szénhidrátok: | 45 g |
ebből cukrok: | 42 g |
Fehérjék: | 6,5 g |
Só: | 0,08 g |
A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SAINT DOMINIGUE ORIGIN 70%

FRISSÍTŐ KVARTETT - eszpresszó keverék minőségi szemes kávé
