06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SZENT TAMÁS ORIGIN 72%

Kód: 1147

A Szent Tamás szigetről a híres lepkék szerényen hallgatnak. Lehet, jó ez így. A turisták a gyönyörű tengerpartokat, a mély dzsungelt és a csodás korallzátonyokat biztos ellepnék. Hagyjuk meg magunknak a szűz természet titkát. Amikor feloldjuk a helyi csokoládét, jusson eszünkbe a forró afrikai napocska, az érintetlen természet és Szent Tamás, a világ összes csokoholista paradicsoma.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 870 Ft /1000 g 1 487 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Afrika
Íz
Íz:
Keserű csokoládé

Összetétel

Kakaó Szent Tamás 72%, Cukor, Szója lecitin, Természetes vanília aroma

Az ízéről

72%-os São Tomé csokoládé lencsék a kakaó magas arányának köszönhetően nagyon tömény. A keserűségét, amelyről a csokoládé olyan népszerű, édes utóíz egyenlíti ki. Az íze a nyelven hosszú ideig tart.

Származása

A Demokratikus Köztársaság São Tomé és Príncipe (República Democratica São Tomé Préncipe) egy állam, amely két szigetből áll a Guineai-öbölben található. Majdnem a legkisebb afrikai ország, régen portugál kolónia volt, légi úton érhető el Lisszabonból, rendszerint csak hetente egyszeri járattal. Hajóval csak akkor közelíthetjük meg, ha összegyűlik 40 utas, akik megszeretnék látogatni ezt az egzotikus és nagyon szegény országot.

São Tomé egy vulkanikus eredetű sziget, az éves átlaghőmérséklete 25 ⁰C, a tája dombos, a legmagasabb csúcsa 2000 méteres tengerszint feletti magasságban található. Ha a sziget fölé emelkedne, mint egy madár, akkor meglátná a kialudt vulkánok kúpjait, áthatolhatatlan dzsungelét, rendkívül szép tengerpartját és az Atlanti-óceán tiszta vizét. Megláthatná az ültetvényeket, amelyek elfoglalják majdnem a sziget teljes felszínének a felét. A helyi gazdák elsősorban kávét és kakaót termesztenek, de például vaníliát, kókuszdiót, banánt vagy gabonát is.

A São Tomé kakaóbabok világhírűek. Kiváló minőségű csokoládék készülnek belőlük, magas arányú kakaó tartalommal. A lencsék előállítása mögött sok ember, és gép munkája van. A kakaófákat (Theobroma cacao) ki kell termeszteni, szétültetni és 3-6 év után be lehet takarítani a terméseit. Az örökzöld cserjék gyümölcsei ellipszis alakúak, sárga színűek és magokat tartalmaznak – a kakaóbabokat. Miután a magokat eltávolították a termésből, néhány napig fermentálni kell hagyni. Ezután következik a szárításuk. A kakaóbabokat megőrlik és sajtolják, így kakaótömeg keletkezik, melyből kakaóvajat és kakaót nyernek. Ebből a két hozzátevőből készítik a csokoládét.

Valószínűleg érdekelheti, hogy a kakaóbabokat Mexikó lakosai fizetőeszközként használták, a kakaót és a csokoládét Európa lakosai a 17. század óta ismerik. Az első európai csokoládégyárat a 18. században alapították.

A csokoládé ínyencségként népszerű, de a fogyasztása magas hatású antioxidánsokat, vitaminokat és
ásványi anyagokat is biztosít a szervezetnek. Kimutatták, hogy a csokoládét fogyasztók a boldogság, a relaxáció és a stressz enyhülését tapasztalják.

72%-os São Tomé csokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. 72% kakaó szárítmányt tartalmaz.

Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat és tejet tartalmazhat.

12-20 ° C-on tárolandó.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben .

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2 276 kJ / 544 kcal
Zsírok: 39,4 g
ebből telített zsírok: 23,6 g
Szénhidrátok: 31, 2 g
ebből cukrok: 26, 9 g
Rost: 13,6 g
Fehérjék: 8,5 g
Só: 0,02 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FORRÓ CSOKOLÁDÉ PORBAN 42% BIO

Felrázva. Nem keverve. Vagy fordítva. A forró csokoládé por előnye, hogy az elkészítése pontosanannyi időt vesz igénybe, amennyit csak rá szán. Aki szeret játszadozni az kakaó kását készíthet, amitaztán felönt forró tejjel. Akinek nincs ennyi ideje pár kanál kakaó port rázzon össze forró tejjel egyzárt pohárban. Ha viszont ki akar rúgni a hámból adjon hozzá rumot, és ha ezen felül még ínyenc is díszítse azt tejszínhabbal. Lássuk csak, Ön, hogy fogja elkészíteni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
9 188 Ft /1000 g 919 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%

Az indonéz Szumátra-sziget nemcsak nagyszerű kávét küld a világba, hanem csodálatos kakaót is. Épp ezekből készülnek a csokoládélencsék, amelyek kakaó tömege 72%. Ha igazán teljes, csokoládés, kellemesen keserű ízre vágyik, akkor Szumátra eme kincsét fel kell vennie a Must have listájára. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
8 652 Ft /1000 g 865 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé

Vörös rózsa, vörösbor és vörös csokoládé. Egy újdonság, ami után nagy a kereslet, tetszeni fog önnek is. A csodálatos megjelenésű és kifinomult ízű csokoládé lencsék meghódítsák a világot. Az úgynevezett rubin csokoládé ugyanakkor édes és gyümölcsös. A színe mögött csak vörös kakaóbab van. Az ecuadori specialitás teljesen új típusú csokoládét eredményez. Kóstolja meg! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
14 942 Ft /1000 g 1 494 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 2022. 1. 27
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »