06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK PERU ORIGIN KESERŰ 80%

Kód: 1158

Peru és a kakaó, olyan, mint Franciaország és a bor vagy Ausztrália és a kenguruk. A perui Andokban már több ezer éve nőnek a kakaóbabok. Hogy mikortól is tartozott az aztékok és az inkák étlapjára a kakaóbab, vagy a kakaó, csak tippelhetjük. Az biztos, hogy a csokoládé Peruból a legkeresettebb. Mi több, BIO tanúsítvánnyal, magas szilárd anyag tartalommal és kesernyés-édes ízzel is rendelkezik.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
24 465 Ft /1000 g 2 446 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Keserű csokoládé

Összetétel

Kakaómassza Peru 80%, Cukor, Kakaó vaj, Szója lecitin, Természetes vanília kivonat

Az ízéről

A 80%-os perui  étcsokoládé lencsék teljes mértékben megfelelnek az elnevezésüknek. A származási helyéről és a kakaótartalmáról már felismerhette, hogy a csokoládé kivételesen jó minőségű és íz-exkluzív ízű.

Származása

A kakaóbabok születési helyével kapcsolatosan nagyok konkrétak tudunk lenni. A perui amazóniai erdő szívében Saavedra del Castillo családja termeszti őket. A kakaófáikra méltón büszkék. Ezt mindazok elismerik, akik már legalább egyszer megízlelték a fa magvaiból készült csokoládét, amelyet Alto El Sol-i termelőinek köszönhetünk. Nagyon intenzív és egyedi ízű. Minden csokoládét imádó ember beleszeret ebbe a remek csokoládéba.

A kakaóbabokból készült első italát a maják állítólag már a 4. században fogyasztották. A perui csokoládé előfutára keserű volt, tartósan több száz évig, amíg az eredeti amerikai nép receptje Európába nem érkezett. Ez körülbelül 1500-as évek körül történhetett a spanyol telepeseknek köszönhetően.

A majáktól induló útját a csokoládénak Európába már ismerjük, de mi a helyzet az elkészítésével? Ez nem könnyű folyamat. Miután az eredeti kakaófák (Theobroma cocoa) terméseit betakarították, a belsejéből ki kell válogatni a kakaómagokat. Körülbelül 2 centiméter hosszú magvaknak többnapos erjedésen kell átesniük, majd szárítják és előpörkölik őket. A következő lépés a szétzúzásuk, amíg kakaótömeg nem keletkezik, melyből sajtolás segítségével nyerik ki a kakaóvajat és kakaóport. Ez a kulcsa a csokoládé elkészítésének.

Különböző összetevőket adnak a porhoz a csokoládé típusától függően. Nem hagyhatják ki a kakaóvajat, a cukrot, néha hozzáadhatnak vaníliát és tejet is. Az így kapott tömeg finomításon, konsírozáson, temperáláson megy keresztül. Folyamat eredménye a táblás csokoládé, csokoládélencsék, vagy a különböző formákba öntött csokoládé. Bár a csokoládét általában ínyencségnek tartják, amelyet jobb elkerülni, mégis sok-sok okát ismerjük annak, hogy miért is előnyös a fogyasztása. Azon élelmiszerek közé tartozik, melyeknek a koncentrált antioxidáns tartalma a legmagasabb. Segítenek a testnek a természetes öregedése és a DNS- sejtváltozásai elleni küzdelemben. Ráadásul a csokoládé fogyasztása öröm érzését és a fizikai és szellemi teljesítmény javítását szolgálja.


A 80%-os perui  étcsokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. 80% kakaó szárítmányt tartalmaz.

Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó, vanília allergiában szenvedő
embereknek. A termék nyomokban dióhéjat és tejet tartalmazhat.

12-20 ° C-on tárolandó.

Figyelem

Ha a csokoládét nagyon forró nyári napokon rendeli meg, előfordulhat, hogy a szállítás során eldeformálódnak vagy részben megolvadnak. A csokoládé minőségét ez a változás nem befolyásolja.

Hatásai - kávék

Kakaó
Hatásai - Kakaó
Vanília
Hatásai - vanília

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumínium tasakba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben .

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
100g csokoládé lencse
energia érték: 2 331 kJ / 562 kcal
Zsírok: 41,3 g
ebből telített zsírok: 26,4 g
Szénhidrátok: 33,8 g
ebből cukrok: 30,1 g
Rost: 10,9 g
Fehérjék: 8,4 g
Só: 0,01 g
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN szemes kávé BIO
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KOLUMBIA EXCELSO MEDELIN szemes kávé BIO

Amikor egy csésze kávét illatozunk a kezünkben tartva mindig eszünkbe jutnak azok, akiknek köszönhetően kóstolgathatjuk ezt a finom italt. Gondolhatunk a gazdálkodókra és családjukra, munkatársaikra, gépkocsivezetőikre, a kereskedőkre, pörkölő mesterekre ...A messzi Dél-Amerikából a kávészemek több hétig vándoroltak. Az Andok domboldalain nőttek Pedregal régióban, amely a termékeny talajáról híres. A kávé teste teljes, az íze kiegyensúlyozott, az illata finom. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
20 936 Ft /1000 g 2 094 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK ECUADORI ORIGIN 76%
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK ECUADORI ORIGIN 76%

Az első tömör csoki szeletet 1847-ben a JS Fry & Sons társaság gyártotta. A sötét édes öröm dicsősége a csillagokig ért. Adjon hozzá fűszereket, mogyorót vagy gyümölcsöt, ízlelgesse reggel, délután vagy este... A csoki soha nem okoz csalódást. Az ekvádoriról tiszta lelkiismerettel állíthatjuk. A majdnem 80 százalékos kakaó az ekvádori fákról fényességet és varázslatot ad a mindennapjainak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
24 197 Ft /1000 g 2 420 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.

KAKAO PLEIN AROME (22/24) - kakaó por
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KAKAO PLEIN AROME (22/24) - kakaó por

A legjobb minőségű kakaó babok, professzionális feldolgozás és egyedülálló íz világ. A Kakao Plein Aroma-t az első kanálnál megkedveli. Kitűnő italok, desszertek és péksütemények készítésére. A közép barna színű tiszta kakaópor a konyhai kísérletezései során megadja az igazi szikrát. Higgye el, hogy nemcsak a karácsonyi sütemények, de vele a vasárnapi kalács is tökéletesre sikerül. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
20 334 Ft /1000 g 2 033 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 2024. 04. 24.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »