06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO BIO PERU 81%

Kód: 1235

Csokoládé imádók két csoportja létezik. Az egyik csoport tagjai minden féle és minden mennyiségben, a másik csoport a finomságok és specialitások után nyomoz. Akármelyik csoportba is tartozzon, ne hagyja ki a perui 81 százalékosat, amely még ráadásul organikus csokoládé Grand Cru Bagua Nativo. Először is megörvendezteti az exkluzív íz élménnyel, másodszor a tudattal, hogy ez az autentikus ősi kakaótermés szétolvad a szájban.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 634 Ft /1000 g 1 363 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Peru
Íz
Íz:
Erős csokoládé, egy kis fűszerrel
BIO
BIO:
Igen

Összetétel

Természetes kakaó Peru 81%, Természetes nádcukor, Természetes kakóvaj, Természetes kakaópor alacsony zsírtartalommal, Természetes vanília extrakt

A kakaó íze

A Grand Cru Bagua Peru Nativo BIO Origin csokoládé lencsék teljes, kiegyensúlyozott és mérsékelten
savas ízűek. A kakaóbabok eredeti tónusainak köszönhetően, amelyek tisztán érzékelhetők, harmonikus és rendkívül kellemes csokoládéról beszélünk. A nádcukor kerek, édes érzékiséget ad a csokoládénak.

Ezek a csokoládé lencsék kiválóan alkalmasak tehéntejben, szója, mák, mandula vagy más tejben való feloldásra. Sikeresen elkeverheti a reggeli kásájában, desszertek vagy alkoholos italok elkészítéséhez is ideális.

Származása

Nem fogjuk Önt soká várakoztatni, a csokoládé lencsék elnevezésének az eredetét egyből eláruljuk. Peru a kakaó bölcsője, a BIO az élelmiszerek elnevezésében annyit jelent, hogy környezetkárosító anyagok használata nélkül gyártják őket, és végül Bagua egy ősi kakaófa fajta.


Különféle bizonyítékok arra utalnak, hogy először „az istenek eledelét” a perui Amazonas erdeiben élő indiánok kóstolták. A kakaóbabok titkát a 4. század körül a maják fedezték fel, amikor keserű, energizáló italt készítettek belőlük. Igaz, hogy néhány száz év eltelt azóta, amíg a csokoládé azt a formát nem kapta, amit mi ma ismerünk. Mindenesetre Peru azon kakaót termelő országok közé tartozik, amely magas minőségű kakaóbabokat termel és a világon a legfinomabb csokoládét. Azok, akik az utazásaik során megkóstolták ezt a perui finomságot, mindig emlékezni fognak rá. Peru déli részén található Cuzco város, a főtere közelében az egész múzeumot a kakaónak és a csokoládénak szentelte.

A csokoládék elkészítése összetett és hosszú folyamat. A kakaó terméseinek a betakarításától kezdve, a magoktól való fehér bevonat eltávolításán keresztül a kakaó lencsék elkészítéséig jó par hét telik el. A kakaóbabokat fermentálni, szárítani, megpörkölni és ki kell hámozni. Ezek után a gyártási üzemekbe szállítják őket, ahol a magokat gépek segítségével átzúzzák és megőrlik. Így keletkezik a kakaómassza, amely kakaóvajat és kakaóport is tartalmaz. Először a nyersanyagokat el kell választani egymástól, majd újra a megfelelő arányban összekeverni, hogy csokoládét állítsanak belőle elő. Ezt követi a konsírozása - ekkor adják hozzá a többi összetevőket, amelyet a temperálással és a hűtéssel fejeznek be.

A magas minőségű alapanyagok alkalmazásával, a megfelelő gyártási folyamatok betartásával jön létre a minőségi csokoládé. A keserű csokoládé megédesíti az életét.

Hogy mennyi csokoládét kéne naponta fogyasztanunk? Pontosan annyit amennyitől boldogak leszünk. És ne felejtsük el, még ha édesség is, sok egészségügyi előnyhöz juttatja a szervezetet. A minőségi csokoládé antioxidánsokat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A fogyasztása megemeli a hangulatot, energiát ad a kihívásokkal teli fizikai és mentális feladatok ellátásához, stimulálja a memóriát és véd a fertőzések ellen. Ez azért elég sok dolog.

Grand Cru Bagua Native BIO Peru Ori csokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. 81% kakaó szárítmányt tartalmaz.

Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó és vanillin allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat tartalmazhat.

12-20 ° C-on tárolandó.

Hatásai - kávék

Kakaó
Hatásai - Kakaó

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben .

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápértékek / 100g
energia érték: 2405KJ / 580
Zsírok: 44,7 g
ebből telített zsírok: 25,9 g
Szénhidrátok: 27,7 g
ebből cukrok: 18,1 g
Rost: 12,1 g
Fehérjék: 10,8 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


CSOKOLÁDÉ LENCSÉK BRAZILIA ORIGIN 70%
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK BRAZILIA ORIGIN 70%

A csokoládéra a brazíliaiak külön törvénnyel rendelkeznek. Szerintük csak az a termék nevezhető annak, amely minimálisan 35 százalék kakaót tartalmaz. Ezek a lencsék kétszeresen is teljesítik a feltételt. Biztosak lehetünk benne, hogy a kiváló ízén kívül maximális antioxidáns, ásványi anyag és vitamin adagot is kapunk. A brazíliai kakaó babok nagyon tudnak! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé

Vörös rózsa, vörösbor és vörös csokoládé. Egy újdonság, ami után nagy a kereslet, tetszeni fog önnek is. A csodálatos megjelenésű és kifinomult ízű csokoládé lencsék meghódítsák a világot. Az úgynevezett rubin csokoládé ugyanakkor édes és gyümölcsös. A színe mögött csak vörös kakaóbab van. Az ecuadori specialitás teljesen új típusú csokoládét eredményez. Kóstolja meg! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 324 Ft /1000 g 1 332 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021

 FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

FEHÉR CSOKOLÁDÉ LENCSÉK VANÍLIA DARABOKKAL BIO

Fehér csokoládé lencsék vaníliadarabokkal Madagaszkárról valódi finomság. Bio kakaóvajból, nádcukorból, tejporból és vaníliából készülnek. Yum! Oldjuk fel a tejben, vagy adjuk hozzá desszertekhez, lágysága elbűvöli. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
12 423 Ft /1000 g 1 242 Ft /100 g
Szállítjuk csütörtökig, 6. 24. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »