

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK GRAND CRU BAGUA NATIVO BIO PERU 81%
Csokoládé imádók két csoportja létezik. Az egyik csoport tagjai minden féle és minden mennyiségben, a másik csoport a finomságok és specialitások után nyomoz. Akármelyik csoportba is tartozzon, ne hagyja ki a perui 81 százalékosat, amely még ráadásul organikus csokoládé Grand Cru Bagua Nativo. Először is megörvendezteti az exkluzív íz élménnyel, másodszor a tudattal, hogy ez az autentikus ősi kakaótermés szétolvad a szájban.
Összetétel
Természetes kakaó Peru 81%, Természetes nádcukor, Természetes kakóvaj, Természetes kakaópor alacsony zsírtartalommal, Természetes vanília extraktA kakaó íze
A Grand Cru Bagua Peru Nativo BIO Origin csokoládé lencsék teljes, kiegyensúlyozott és mérsékelten
savas ízűek. A kakaóbabok eredeti tónusainak köszönhetően, amelyek tisztán érzékelhetők, harmonikus és rendkívül kellemes csokoládéról beszélünk. A nádcukor kerek, édes érzékiséget ad a csokoládénak.
Ezek a csokoládé lencsék kiválóan alkalmasak tehéntejben, szója, mák, mandula vagy más tejben való feloldásra. Sikeresen elkeverheti a reggeli kásájában, desszertek vagy alkoholos italok elkészítéséhez is ideális.
Származása
Nem fogjuk Önt soká várakoztatni, a csokoládé lencsék elnevezésének az eredetét egyből eláruljuk. Peru a kakaó bölcsője, a BIO az élelmiszerek elnevezésében annyit jelent, hogy környezetkárosító anyagok használata nélkül gyártják őket, és végül Bagua egy ősi kakaófa fajta.
Különféle bizonyítékok arra utalnak, hogy először „az istenek eledelét” a perui Amazonas erdeiben élő indiánok kóstolták. A kakaóbabok titkát a 4. század körül a maják fedezték fel, amikor keserű, energizáló italt készítettek belőlük. Igaz, hogy néhány száz év eltelt azóta, amíg a csokoládé azt a formát nem kapta, amit mi ma ismerünk. Mindenesetre Peru azon kakaót termelő országok közé tartozik, amely magas minőségű kakaóbabokat termel és a világon a legfinomabb csokoládét. Azok, akik az utazásaik során megkóstolták ezt a perui finomságot, mindig emlékezni fognak rá. Peru déli részén található Cuzco város, a főtere közelében az egész múzeumot a kakaónak és a csokoládénak szentelte.
A csokoládék elkészítése összetett és hosszú folyamat. A kakaó terméseinek a betakarításától kezdve, a magoktól való fehér bevonat eltávolításán keresztül a kakaó lencsék elkészítéséig jó par hét telik el. A kakaóbabokat fermentálni, szárítani, megpörkölni és ki kell hámozni. Ezek után a gyártási üzemekbe szállítják őket, ahol a magokat gépek segítségével átzúzzák és megőrlik. Így keletkezik a kakaómassza, amely kakaóvajat és kakaóport is tartalmaz. Először a nyersanyagokat el kell választani egymástól, majd újra a megfelelő arányban összekeverni, hogy csokoládét állítsanak belőle elő. Ezt követi a konsírozása - ekkor adják hozzá a többi összetevőket, amelyet a temperálással és a hűtéssel fejeznek be.
A magas minőségű alapanyagok alkalmazásával, a megfelelő gyártási folyamatok betartásával jön létre a minőségi csokoládé. A keserű csokoládé megédesíti az életét.
Hogy mennyi csokoládét kéne naponta fogyasztanunk? Pontosan annyit amennyitől boldogak leszünk. És ne felejtsük el, még ha édesség is, sok egészségügyi előnyhöz juttatja a szervezetet. A minőségi csokoládé antioxidánsokat, ásványi anyagokat és vitaminokat tartalmaz. A fogyasztása megemeli a hangulatot, energiát ad a kihívásokkal teli fizikai és mentális feladatok ellátásához, stimulálja a memóriát és véd a fertőzések ellen. Ez azért elég sok dolog.
Grand Cru Bagua Native BIO Peru Ori csokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. 81% kakaó szárítmányt tartalmaz.
Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó és vanillin allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat tartalmazhat.
12-20 ° C-on tárolandó.
Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása
Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.
Használati útmutató
A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben .










Tanácsra van szüksége?

energia érték: | 2405KJ / 580 |
Zsírok: | 44,7 g |
ebből telített zsírok: | 25,9 g |
Szénhidrátok: | 27,7 g |
ebből cukrok: | 18,1 g |
Rost: | 12,1 g |
Fehérjék: | 10,8 g |
Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SUMATRA ORIGIN 72%

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK SÓS KARAMELL
