06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

CSOKOLÁDÉ LENCSÉK BRAZILIA ORIGIN 70%

Kód: 987

A csokoládéra a brazíliaiak külön törvénnyel rendelkeznek. Szerintük csak az a termék nevezhető annak, amely minimálisan 35 százalék kakaót tartalmaz. Ezek a lencsék kétszeresen is teljesítik a feltételt. Biztosak lehetünk benne, hogy a kiváló ízén kívül maximális antioxidáns, ásványi anyag és vitamin adagot is kapunk. A brazíliai kakaó babok nagyon tudnak!

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Íz
Íz:
Keserű csokoládé

Összetétel

Kakaó Brazília 70%, Cukor, Kakaó vaj, Szója lecitin, Természetes vanília por

Az ízéről

Sötéten keserű, enyhén édes és a végén enyhén füstös ízű. A sötét 70% kakaótartalmú brazil csokoládé hibátlan.

Származása

A Brazil kakaó visszatért! Nem titok, hogy a világ egyik legnagyobb kakaóbab exportőrei nemrég még az „Escoba de bruja” -val harcoltak, azaz gombás megbetegedéssel, amely a kakaófák hajtásait támadta meg. Ez a megbetegedés a termelés meredek csökkenését eredményezte, a kakaófák nagy részét új, ellenállóbb növényekre kellett lecserélniük. Az ültetvények felújításában a „csokoládé brigád” is részt vett, akiket az állam küldött az érintett ültetvényekre segíteni.

Ma Brazília ismét az élvonalbeli exportőrök közé tartozik a minőségi kakaójával és a csokoládéjával. A teljes termelés 2016-ban elérte a 210 ezer tonnát (2012-ben ez volt 185 ezer tonna volt).

Brazília a legnagyobb és legnépesebb állam Dél-Amerika területén, egyben a világ legnagyobb trópusi esőerdőjével ékeskedhet, amely a valódi kakaófák (Thebroma cacao) bölcsőjének tekinthető. Az Amazonas medencéje és az árnyékos terület, melyet a magas fáknak koronái képeznek, a kakaófák részére ideális. Az első emberek, akik a kakaó termeseinek a magvait felhasználtak 1000 évvel időszámításunk előtt adták állítólag a kakaómagoknak a „kakawa” nevet, amelyet idővel a „kakaó” –ra változtatták. Ez így minden, amit a kakaókezdeteiről tudunk.

A kakaó fogyasztásáról már tisztább üzeneteket kapunk a maják korszakából (250-900 i.e.). Továbbá ismert, hogy Latin-Amerika bizonyos területein fizetőeszközként szolgált a 19. századik. A csokoládé szilárd formában először 1847-ben készült el.

De térjünk vissza a kakaófákhoz. Kinézetük az almafára hasonlít. 15 méter magasságig nőhetnek, de gyakran jóval alacsonyabban tartják őket. Szinte égész évben virágoznak, és hoznak létre terméseket. A termelők megkülönböztetnek fő termelési szezont, és mellék termelési szezont. Brazíliában a fő termelési szezon április és július között van, a mellék szezon júliustól decemberig tart. A fák termései- gyümölcsei ellipszis alakúak, sárga színűek, az érett termés súlya 300-500 gramm. 20-50 darab magot tartalmaznak - azaz kakaóbabot. Ezeket el kell távolítani, és fel kell dolgozni.

A kakaóbabokat a gazdák megtisztítják az édes fehér húsuktól, és néhány napig fermentálják. Ezután szárítják és előpörkölik. Az így feldolgozott termést a gyárakba szállítják, ahol csokoládét készítenek belőlük. Komplikált technológia segítségével készítik el ezekből a nyersanyagokból (több más hozzáadásával) a csokoládét.

És hogy miért ez minden? Először is, a csokoládé fantasztikus ízű és másodsorban- az emberi testre pozitívan hat. A tudósok antioxidánsokat találtak kémiai összetételükben (annyit, amennyit más étel nem tartalmaz), vitaminokat és ásványi anyagokat. Segítségükkel jobban kezelheti a stressz helyzeteket, megszabadulhat a rossz hangulatától és megerősítheti a testét. Próbálja ki Ön is, és megbizonyosodhat a pozitív hatásairól.

A 70%-os Brazília origin csokoládé lencsék fogyasztása vegetáriánusok és vegánok számára alkalmas. Ami az allergéneket illeti, óvatosnak kell lenniük a tejallergiában, kakaó, vanília allergiában szenvedő embereknek. A termék nyomokban dióhéjat és tejet tartalmazhat.

12-20 ° C-on tárolandó.

Csokoládé és kakaó csomagolásának bemutatása

Csokoládéink és kakaóink jó minőségű alumíniumcsomagolásba vannak csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A minőségi csomagolás megőrzi a kakaó és a csokoládé jellegét. A kakaó és a csokoládé mindig hermetikusan lezártak, hogy ellenálljanak a nedvességnek, a fénynek és az idegen szagoknak.

Használati útmutató

A csokoládé lencsét lehet "csak úgy", enni nagyszerű ízű forró tejben feloldva vagy különböző desszertekben .

Íz és tónus:
Intenzitás
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Tápérték / 100g csokoládé lencse
energia érték: 2 318 kJ / 554 kcal
Zsírok: 40,1 g
ebből telített zsírok: 24 g
Szénhidrátok: 34 g
ebből cukrok: 30,2 g
Fehérjék: 7,6 g
Só: 0,02 g
Segítsen másoknak is a választásban:

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA YELLOW B. FAZENDA DA LAGOA

Szuper lágy, kivételesen illatos és édesen csokoládés. A kávé a népszerű Fazenda da Lagoa (Farm a tónál) brazil ültetvényről a világ leglátogatottabbjai közé tartozik. Az esőerdő karjai között érik, hegyekkel és kristálytiszta tóval körbevéve. Közepes intenzitással pörköljük, hogy megmaradjon a tökéletesen sima testessége és gyümölcsös aromája.  Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

15% KEDVEZMÉNY
KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

KUBA SERRANO SUPERIOR szemes kávé

Mesés íz élmény! Ez az ültetvény-kávé Kuba déli partjáról csaknem nulla savassággal dicsekedhet, de telt ízzel és kiemelkedően csokoládé és karamell árnyalattal. A Sierra Maestra hegységeiben született, ami édesen mézes és nádcukor illattal gazdagította. Ha megkóstolja, felfedezi a füstös árnyalatokat és a kubai rumot is. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
12 858 Ft /1000 g 10 930 Ft /1000 g 1 093 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

RÓZSASZÍN CSOKOLÁDÉ LENCSÉK 47,3% - ruby csokoládé

Vörös rózsa, vörösbor és vörös csokoládé. Egy újdonság, ami után nagy a kereslet, tetszeni fog önnek is. A csodálatos megjelenésű és kifinomult ízű csokoládé lencsék meghódítsák a világot. Az úgynevezett rubin csokoládé ugyanakkor édes és gyümölcsös. A színe mögött csak vörös kakaóbab van. Az ecuadori specialitás teljesen új típusú csokoládét eredményez. Kóstolja meg! Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
13 324 Ft /1000 g 1 332 Ft /100 g
Szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »