06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

Costa Rica Fatima Anaerob Natural - Micro Lot

Kód: 2123

Különleges módon készült, különleges ízzel. Ilyen a Costa Rica Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot, amelyet filteren, french pressben vagy automata kávéfőzőben egyaránt élvezhet. Az oxigén nélküli erjesztésnek köszönhetően csodálatos sárgabarack, ananász, narancsvirág és tejcsokoládé jegyeket fejleszt ki. Egyedülálló microlot egy olyan régióból, amely világszerte híres lett kávéjáról, mindenképpen érdemes megkóstolni.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
A megfigyelő elküldésével egyetért a személyes adatok feldolgozásával.
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Costa Rica
Fajta
Fajta:
Catuai
Vidék
Vidék:
Tarrazu
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1450-1900m
Íz
Íz:
Gyümölcs, Tejes csokoládé
Feldolgozás
Feldolgozás:
Anaerobní fermentace

Összetétel

Arabica 100%

CREMA ÉS KÁVÉ ÍZ

A Costa Rica Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot egy csodálatos, fejlett és többrétegű ízű arabica. Gyümölcsök (sárgabarack, ananász), narancsvirágok és tejcsokoládé keverékével fog gyönyörködtetni. Könnyedségét leginkább szűrőn vagy hidegen főzve élvezheted. De mokáskannából vagy karos kávéfőzőből is csodálatos.

EREDET

A Tarrazú régió dombjain, a kávétermesztéshez ideális körülményeiről ismert Finca Tres Milagros farm fekszik. Több mint fél évszázada a Facusse család tulajdonában van, és több mint fél évszázadon át működött. Kiváló eredményekkel, meg kell jegyezni. Mivel a család a teljes termelési folyamatot abszolút magára vállalja, így a termesztéstől az erjesztésen át a szárításig minden aspektusát felügyelhetik.

A Catuai és a Caturra fajták végső ízét a Tarrazú régió talaja és éghajlata, valamint a bab feldolgozásakor alkalmazott anaerob erjesztés határozza meg. A kávécseresznyék hermetikusan lezárt tartályokba zárásának különleges módszere maximalizálja az aromás komponenseket.

A Finca Tres Milagros farmon az erjesztés két lépésre oszlik: az első lépésben az érett kávécseresznyét polipropilén zsákokba helyezik, amelyekben 48 órán keresztül kíméletesen erjednek. Ezután a dolgozók átrakják őket az erjesztő tartályokba. Ott 96 órán keresztül oxigén nélkül, azaz anaerob módon erjednek.

Végül a kávét körülbelül 20 napig közvetlen napfényen szárítják. A szárítás után pedig 2-3 hónapig zsákokban pihen. Ez a precíz technika biztosítja, hogy minden egyes tétel egyenletesen magas minőségű legyen.

Costa Ricában mintegy 50 000 gazda termeszt kávéfákat. Túlnyomó többségük kistermelő. A munka nem könnyű, az időjárás szeszélyes, és az ültetvényeket gyakori aszályok sújtják. Ennek ellenére a Costa Rica-iaknak sikerül kiváló minőségű tételeket exportálniuk, beleértve az egyedi mikrotételeket is. A Costa Rica Fatima Anaerobic Natural - Micro Lot ennek bizonyítéka.

Hatásai - kávék

Arabica
Hatásai - arabica

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őrölje le.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 °C-os vízzel öntse le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

A termékhez tartozó legnépszerűbb tartozékok

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, hanem természeti kincsekben és látnivalókban is gazdag. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres ország. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
11 037 Ft /1000 g 1 104 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

KENYA AA SZUPERSZTÁR szemes kávé
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

KENYA AA SZUPERSZTÁR szemes kávé

A dupla A-s szupersztár nagyon intenzív koffeines élményt nyújt. Ez a száz százalékos kenyai arabica  garancia a kiemelkedő aromára, a kellemes savasságra és a gyümölcsös harmóniára. A bársonyos lágyságba rögtön az első korty után beleszeret. A második igazolja, hogy a legjobbat választotta. A harmadik kóstolással a mennyország felé repül. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
21 622 Ft /1000 g 2 162 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES
Cége van? Legyen a partnerünk! partnerségi feltételek.

BRAZÍLIA MINAS SWISS WATER DECAF - SZEMES

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
17 324 Ft /1000 g 1 732 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk csütörtökig, 2024. 05. 23.
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozással »