06 30 842 5200 (H-P 7-17 óra)
0 Db
0 Ft
Üres a kosár. Javítsuk ki!
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft

BRAZÍLIA MINAS DECAF KOFFEINMENTES SZEMES

Kód: 15
Értékelés: kitűnő, 1 vélemény

A brazíl kávét már biztosan kóstolta Ön is. Talán a hagyományos Sul de Minas régióból származott. Mi lenne, ha ezúttal koffeinmentes? A gyengéd svájci módszer megfosztotta a kávét a népszerű alkaloidtól, de természetesen finom ízét és aromáját meghagyta. A csészéje tele lesz csokoládéval és diófélékkel, édes, kiegyensúlyozott és illatos. Megengedheti magának, ahányszor csak akarja.

Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 056 Ft /1000 g 1 306 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Ne fizessen postaköltséget! Rendeljen még 9 900 Ft és ingyenesen megkapja.
 
9 900 Ft
Származási hely
Származási hely:
Brazília
Fajta
Fajta:
Bourbon
Vidék
Vidék:
Sul de Minas
Tengerszint f. m.
Tengerszint f. m.:
1200 - 1300m
Íz
Íz:
Csokoládé , Dió
Feldolgozás
Feldolgozás:
Nedves

Összetétel

Arabica 100%

Krém és a kávé íze

A brazil Minas Swiss Water Decaf szemes kávé testes, kiegyensúlyozott és lágy ízű, amelyben csokoládé és dió is megjelenik. A hosszú, nagyon kellemes utóíz marad a szájbana kávé-szerelmesek örömére . A Crema kellemes, puha, könnyű és kompakt.

A kávé eredete

A Sul de Minas a neve szerint délen fekszik. Pontosabban - a brazil Minas Gerais régió déli részén, melyet a dombok, az enyhe éghajlati viszonyok és az esőzések jellemzik, ami előnyös a kávé cserjék számára. Noha ez Brazília legnagyobb kávéültetvényeinek területe, a gazdaságok több mint felét kistermelők irányítják. Generációk óta gondoskodnak 10-150 hektár mezőről és szántóföldről, gyakran speciális, helyi mikrotrottákat termelnek.

Bemutatjuk Önnek a bourbon fajta kávébabot, amely a világ egyik kulturális és genetikai szempontból legfontosabb fajtája a Coffea arabica. Annak ellenére, hogy viszonylag alacsony termelékenységgel és betegségekkel szembeni érzékenységgel rendelkezik, viszont kiváló ízéről és aromájáról ismert, amelyet magjai érlelésekor elsősorban a magas hegyekben nyernek. A nevet a 17. század elején adták francia misszionáriusok, és csak La Réunion szigetén (korábban Bourbon) 200 évig termesztették. Afrikába és Amerikába ezeket a kávé növényeket csak későbbi missziós utakon terjesztették ki.

A rendkívüli tulajdonságokkal rendelkező szemek ebben az esetben koffeinmentes. Még a magas vérnyomású, alvási nehézségekkel küzdő emberek, a terhes nők vagy a szoptató anyák is élvezhetik az igazi brazil kávé ízét. Hogyan fosztották meg a kávét a világ legszélesebb körű stimulánsától? Az úgynevezett svájci módszerrel.

De először megismertetjük a cseresznye betakarítását és feldolgozását. Június-szeptember folyamán az ültetvényekre elmennek abegyűjtő munkások hogy a kávét kézzel vagy géppel fésüljék. A brazíliai gazdaságok többsége olyan gereblyékhez hasonlító gépekkel betakarítja a bogyókat, amelyek „ujjai” motorosak. A betakarítás környezetbarát, gyors és olcsó (Brazília jelenlegi munkaerő-piaci helyzete nem kedvező). Ezenkívül a munkások nagy vitorlákat terjesztettek a fák között, ahonnan a lehullott cseresznye könnyen eltávolítható. Ha a földön maradnak a kávénövények között, rovarokat és mindenféle kártevőt vonzanak. A begyűjtött gyümölcsöket feldolgozó üzemekbe szállítják, ahol az úgynevezett nedves módszerrel, megszabadítják a héjától ,erjesztik, és a felszabadult szemeket ezután szárítják.

A koffein eltávolításához a hitelesített Swiss Water eljárás alkalmazott. A zöld kávébabot forró vízbe merítik, és a koffeint aktívszén-szűrőkkel extrahálják tőlük. A kávé 10 órán át a vízben marad, miközben folyamatos szűréssel és a kívánt hőmérséklet fenntartásával. A folyamat megismétlésével elveszíti a koffein túlnyomó részét, így a kapott kávé kevesebb mint 0,01% -ot tartalmaz. A "svájci módszer" vitathatatlan előnye, hogy nem használ hozzáadott vegyi anyagokat, és a végén megmaradó víz visszatér a természetbe a kávénövények öntözésére.

Kávé csomagolásának bemutatása

A kávé kiváló minőségű alumínium csomagolásban van csomagolva, amely nem tartalmaz különösebb grafikai elemeket, mivel cégünk elsősorban az ízre és a minőségre összpontosít. A kávé tényleges frissességét is ellenőrizheti a szelepnek köszönhetően, amely a pörkölés után keletkező gázokat felszabadítja. Minőségi csomagolás, amely megőrzi a kávé karakterét. A kávé mindig hermetikusan van csomagolva, hogy ellenálljon a nedvességnek, a fénynek és a külső szagoknak.

Használati útmutató

A kávét a fajtájának megfelelően őröljük meg.
Egy csésze kávéhoz használjon legalább 1,5-2 teáskanál (kb. 7 g) őrölt kávét.
Kb. 95 ° C-os vízzel öntsük le a kávét.

Íz és tónus:
Intenzitás
Savasság
Pörkölés
Szem
Feldolgozás

Tanácsra van szüksége?

Vegye fel a kapcsolatot Anitával!
06 30 842 5200
anita@manucafe.hu
Segítsen másoknak is a választásban:

10. 18.

Értékelés: kitűnő
A kávé koffein és koffeinmentes változata közötti különbség elhanyagolható. Én már kétszer vettem, először tesztelni a 250 g-ot, majd az 1000 g-ot. Elégedett vagyok.

Ötletet szeretne? Mások vásároltak még:


BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

BRAZÍLIA SANTOS NY2 SSFC 17/18 szemes kávé

A forró Brazília a világnak nemcsak kitűnő focistákat ad, de ásványi növényeket és az emlékművek megtekintését is. De a rendkívüli minőségű kávé exportja által is nagyon híres földrész. A száz százalékos arabika Santos NY2 a klasszikusok közé tartozik, amelyet nem lehet megunni. Ki tud a csokinak és a mogyorónak ellenállni? Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
8 141 Ft /1000 g 814 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

MEXICO CHIAPAS DECAF BIO KOFFEINMENTES szemes

Az egyetlen dolog, ami hiányzik belőle a koffein. A mexikói finomság megfelel az ínyencek és a kávészakértők legmagasabb igényeinek. A hegyek ennek a kávénak lédús gyümölcsöt, sötét csokoládét és finom dohányt adtak, a helyiek biztosították az egyes babok tökéletes feldolgozását. Önön múlik, hogy tetszés szerint élvezheti a Chiapas BIO minőséget. Még este is. Ahol nincs koffein, ott édesen és hosszú ideig alszanak. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
13 056 Ft /1000 g 1 306 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021

COLUMBIA EXCELSO SWISS WATER DECAFE - koffeinmentes szemes kávé
Cége van? Ne hagyja figyelmen kívül vállalati feltételek.

COLUMBIA EXCELSO SWISS WATER DECAFE - koffeinmentes szemes kávé

Kényeztesse magát a kiváló minőségű ültetvény kávé minden árnyalatával és aromás örömével. Reggel, délben és még este? Miért ne! Amikor a koffeinmentes Columbia Excelso Swiss Water Decafé-t kortyolgatja nem kell aggódnia alvási problémák vagy magas vérnyomás miatt. Édes, mint a méz, friss gyümölcsös és kellemesen keserű, mint a legjobb csokoládé. Ebből a kávéból a koffeinen kívül abszolút semmi nem hiányzik. Több az áru részleteiben
Nagy csomagolás:
Kis csomagolás:
Darálás:
14 296 Ft /1000 g 1 430 Ft /100 g
Frissen pörköljük és szállítjuk szerdáig, 10. 6. 2021
Bármikor kijelentkezhet. A hírlevelet 14 naponta küldjük.
Bejelentkezés a kedvezményekhez,hírek és érdekességekhez egyetért a személyes adatok feldolgozásával.

  Ingyenes szállítás 9900 Ft-tól | Kedvezmény a ManuTippjeibe való feliratkozásra »